Bugun...
Reklam
Reklam


Batur’dan Huzurevi ziyareti
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere kadın kolları ile birlikte Narlıdere Huzurevine bir ziyarette bulundu.

Batur’dan Huzurevi ziyareti
+ -

Batur’dan Huzurevi ziyareti

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere kadın kolları ile birlikte Narlıdere Huzurevine bir ziyarette bulundu. 7 Haziran seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Narlıdere Kadın kolları Huzurevi sakinlerinden CHP’ye destek istediler. Batur’un Huzurevi ziyareti sırasında karşılaştığı sürpriz ise duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.

Duygusal karşılaşma

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlere az bir süre kala, CHP kadın kolları ile birlikte Narlıdere Huzurevine bir ziyarette bulundu. Huzurevi sakinlerini tek tek dolaşan ve karanfil dağıtan Başkan Batur, CHP’ye destek istedi. Ülke olarak çok önemli bir sürecin eşiğinde olunduğunu hatırlatan Batur, her kesimden insanımızı etkileyecek çok önemli bir seçim aşamasında olunduğunu ifade etti. Batur “ Ülkenin dört bir tarafında değerli hizmetlerde bulunmuş siz değerli büyüklerime çok önemli bir seçime yaklaştığımızı yeniden hatırlatmak istiyorum. Atatürk’ün eşsiz emaneti Cumhuriyet ve onun değerlerine yapılan saldırıları, medya aracılığı ile üzülerek izliyoruz. Tüm bu olanlara en güzel cevabı 7 Haziran’da seçim sandıklarına gidildiğinde vereceğiz. Tek bir oyun bile çok önemli olduğu bu seçimde, sizleri Ulu Önder Atatürk’ün Cumhuriyetine ve Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkmaya ve destek olmaya davet ediyorum” dedi. Narlıdere Huzurevi ziyareti sırasında Başkan Batur birde sürpriz ile karşılaştı. Batur Huzurevi sakinleri arasında bulunan ve Başkan Batur’un Namık Kemal lisesinden öğretmeni olan Ali Canbazoğlu ile karşılaşınca duygusal dakikalar yaşandı. Lise öğretmenin yanında giden ve elini öpen Batur lise anıları ve Lise öğretmeni ile yaşadığı anıları yeniden paylaşarak duygusal anlar yaşadı. Batur Namık Kemal lisesinden öğretmeni olan Ali Canbazoğlu ile birde anı fotoğrafı çektirdi.




Editör: Zeynep Genç Alpdoğan /[email protected]

Bu haber 3039 defa okunmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI