Bugun...
Reklam
Reklam


BAŞKAN “SESLİ” YORULMAK NEDİR BİLMİYOR
Bayındır’a 42 km mesafe ile ilçe merkezine en uzak yerleşim birimi olan Kızılkeçili Mahallesi yolunu 14 km kısaltacak.

BAŞKAN “SESLİ” YORULMAK NEDİR BİLMİYOR
+ -

    BAŞKAN “SESLİ” YORULMAK NEDİR BİLMİYOR

Bayındır’a 42 km mesafe ile ilçe merkezine en uzak yerleşim birimi olan Kızılkeçili Mahallesi yolunu 14 km kısaltacak. Sarıyurt Mahallesi, Sınırkavak Mevkii yoluna, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bayındır Belediyesinin ortak projesi ile asfalt yapım çalışmasına başlandı. Yaklaşık 2 milyon TL’ye mal olacak olan yol hizmete açıldığında, Bayındır’ın en büyük yaylası durumundaki Sarıyurt Mahallesi Sınırkavak Mevkiine de ulaşım kolaylaşacak ve yöredeki tarımsal üretime büyük katkı sağlayacaktır.

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte, Bayındır Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak havalarda zararlı haşerelerin çoğalmaması ve kötü kokuların çevreyi rahatsız etmemesi amacıyla çöp konteynerlerinin olduğu yerleri yıkayarak temizledi ve kireçleme yaptı.

Balcılar Mahallesinde 14 Haziran’da yapılması planlanan beşinci “Balcılar Kiraz Şenliği” için Belediyede hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

İlçenin Balcılar, Kızılkeçili ve Lütuflar Mahalleleri’nde Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kiraz alım yerlerinin düzenlemesi çalışmasını bitirdi. Bu kiraz alım yerlerinden Lütuflar Mahallesi kiraz alım yeri üzeri kapatılarak kullanıma daha elverişli hale getirildi. Kızılkeçili Mahallesi’ne de kiraz alım yerine ek olarak iki adet daha üstü kapalı alan ilave edildi. Mahalleliler bu sene kiraz veriminden oldukça umutlu görünüyor.

Lütuflar ile Pınarlı Mahallesi sokaklarında yine Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kilit parke taşı döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

İlçenin Sadıkpaşa Mahallesi Gencer Mevkinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından dere temizleme çalışmaları yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından dile getirilen Fırınlı Mahallesi’nin İçme Suyu Şebeke Hattı yenileme çalışmalarının 10 gün içerisinde başlayacağını ve şu anda da ihale aşamasında olan Kanalizasyon Şebekesinin çalışmalarının başlayacağı duyurusunu yaptı.

İlçenin Buruncuk Mahallesi'nde, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte belediyemizin ortaklaşa olarak yürüttüğü ve kullanılamaz hale gelen Buruncuk Camisinin tadilat çalışmaları devam ediyor.

Bayındır Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Yakacık Mahallesi’nin ara sokaklarında asfaltlama çalışmaları yapıldı.

Belediye Park ve Bahçeler birimi ekiplerince ilçenin yol refüjlerine birbirinden renkli çiçekler dikiliyor.

Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli  “Her şey güzel ilçemizin güzel insanları için, hemşehrilerimize ne yapsak az, onlar her şeyin en iyisine layık, ben ve ekibim gücümüzü, ilçemizin mutlu ve güler yüzlü insanlarından alıyoruz” dedi.




Editör: Zeynep Genç Alpdoğan /[email protected]

Bu haber 1869 defa okunmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI