Bugun...
Reklam
Reklam


BAŞKAN SESLİ, İLK İFTARINI HEMŞEHRİLERİYLE BİRLİKTE AÇTI
Bayındır Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

BAŞKAN SESLİ, İLK İFTARINI HEMŞEHRİLERİYLE BİRLİKTE AÇTI
+ -

BAŞKAN SESLİ, İLK İFTARINI HEMŞEHRİLERİYLE BİRLİKTE AÇTI

 

Bayındır Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bayındır Belediye Başkanı ve belediye çalışanları da tam kadro, gelen vatandaşlarla gece boyunca sohbetler ederek, ramazan ayına hayırlı bir başlangıç yaptı.

Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, Bayındır ilçe Kaymakamı Barboros Baran ile beraber iftar sırasına geçerek yemeğini kendi aldı ve Bayındırlı hemşehrileriyle birlikte iftarını açtı.

Ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu vurgulayan Başkan Sesli, “Yaz mevsiminde Ramazan ayını birlikte karşılıyoruz. Bu sıcak ortamda vatandaşlarımız, inançları gereği ramazan orucu tutmanın gayreti içerisindeler. Biz de Bayındır Belediyesi olarak, dar gelirli vatandaşlarımıza Ramazan ayında bir kâse sıcak çorba verme gayreti içerisindeyiz. Ben bu vesile ile tüm hemşerilerimizin Ramazan ayını kutluyorum. Ramazan ayının huzur, dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini niyaz ediyorum” dedi. Başkan Sesli, Bayındır şehir stadındaki, küçük çim sahada bin kişilik yemek dağıtımı yapıldığını da sözlerine ekledi.

 

İftarın Ardından Sohbet İçin Belediye Parkına Geçildi.

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, iftarın ardından Belediye Parkına geçerek, İlahi grubu Can-ı Gönül’ün ezgilerini dinledi. Bayındır halkının da yoğun ilgi gösterdiği programın ardından, Fuat Gültekin tarafından dini konulara yönelik özel sohbet programına devam edildi.

 



Kaynak: Bayındır Belediyesi

Editör: [email protected]

Bu haber 1766 defa okunmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI