Bugun...
Reklam
Reklam
Eğitim Kanser Oldu….


Zeynep Genç Alpdoğan KUM SAATİ
 
 

Eğitim Kanser Oldu….

İstisnasız pek çoğumuz, eğitimin okul öncesinde evde aile ile başladığını, ebeveynlerin davranışları ile çocuklarına model olduklarını biliriz. Ev hanımı olan, ev dışında bir işte çalışmayan anneler,  ablalar,  yengeler bu minik beyinlere yaşamla mücadelenin ilk ve önemli derslerini vereceklerdir.

Oysa ki; sabah 09.00’da başlayıp, akşamüzeri 17.00’ye kadar devam eden 20’den fazla kadın programı var. Kadınlarımız bu programları izleyerek veya dinleyerek bu çocuklarımızı nasıl eğitecekler?
Şimdi sorsanız;hiç kimse bu programları izlemiyor. Durum böyle ise; reyting rekorları kıran, her gün bir yenisi eklenen bu programları kimler seyrediyor?
Üstelik üzerlerinde kombinezon misali giysilerle, yataktan fırlamışçasına ortalıkta gezinen,utanma duvarlarını çoktan yok etmiş, kendilerinin sanatçı olduğunu iddia eden,ne olduğu belirsiz bu zavallı insanlar, kadınlarımıza nasıl bir katkıda bulunabilirler?
En mahrem konularını, yetmiş milyon insanın önünde ifşa eden, bu insanlardan medet umarak onlara prim verenler de ayrıca içler acısı.

Daha düne kadar, mayo reklam afişlerini yayınlatmayan, inek resimlerini müstehcen bulan zihniyet şimdi nerede?
Neredesiniz “RTÜK Amcalar“?

Aslında işlerine geliyor tabii.Toplumun temel direği analarımız,eşlerimiz, kardeşlerimizi TV karşısında uyutarak,görmeleri gerekenleri görmesinler,karşı çıkmasınlar, Türkiye’ de yaşanan ve yaşatılan  entrikalardan haberleri olmasın. Çocuk doğurup dursunlar. İleride bu çocuklara “BURS” adı altında özel eğitim verir, istediğimiz gibi kendimize yönlendirir, yandaş kazanırız, olur biter.

Bütün bunlar yetmiyormuş gibi,vatandaşın cebindeki üç kuruşa da göz dikmişler. Efendim kimin eli, kimin cebinde? EVET diyorsan şu numaraya, HAYIR diyorsan bu numaraya SMS gönder. Her gönderilen mesaj 2 KONTÖR.
Bu değirmenin suyu nereden geliyor? Soran YOK.

EĞİTİM ŞART, ŞART DA…
Eğitim sistemimiz acınacak halde! Artık öğrenciler ek ders almadan sınıf geçemez, dershaneye gitmeden üniversiteye giremez oldu.

“Birileri bu gidişe DUR desin ARTIK “

 



Bu yazı 2378 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI