Bugun...
Reklam
Reklam
4.5G ve Mobil Uygulamalar


Serdar ŞİMŞEK
 
 

4.5G ve Mobil Uygulamalar

Değerli Akad okuyucuları,

4.5G servisi ve hızı ile artık tanıştık. Mevcut kullandığımız uygulamalar artık daha nitelikli olarak güncellenecek, bu hızın avantajları ile yeni uygulamalar da piyasaya sürülecektir.

Zaten günlük yaşamımızı kolaylaştıran akıllı telefonlar sayesinde ihtiyacımız olan çoğu şeyi cebimizde taşımaktayız. Örnek: Alarm, saat, pusula, harita vb…

Eskiden hesap makinesi kullanırken akıllı telefonlarda bunu açıp kullanmak sadece 2 saniye sürmekte. Akıllı cihazları bankaların ATM sinden para çekmek için kullanabiliyoruz.

Önümüzdeki zamanlarda çokça işiteceğiniz M-Ticaret kavramıyla 365 gün ve 24 saat açık dükkânlar farklı şekillerde de karşımıza çıkacak. Neredeyse her iş ve ihtiyaç için bir uygulama indirmek zorunda kalacağız.

Eve gitmeden klimayı açmak, arabadayken çiçek siparişi vermek, e-postalarınızı kontrol etmek, güncel haberlere ulaşmak hayatımızın bir parçası.

Tüm bunların dışında oyun sektörünün daha önce de çok öne çıkacağını paylaşmıştım. Artık oyunları eğitim sektöründe de göreceğiz. Oyunlaştırılan eğitimler ile çocuklarımız sıkılmadan ve aile zorlaması olmadan, kendisi isteyerek uygulamasını açıp, kendisine değer katacak

Artık iletişim daha hızlı ve daha sosyal. Her anı paylaşmak, her anı değerlendirmek sizlerin elinde…

Herkese selam ve sevgilerimle

Serdar ŞİMŞEK

Elektronik Mühendisi

 



Bu yazı 48007 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI