Bugun...
Reklam
Reklam
UTANAN VAR MI ?


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

UTANAN VAR MI ?

Hiç fark etmez kardeşim ne derlerse desinler, ister kızsınlar ister bozulsunlar, doğru söyleyeni dokuz köyden kapı dışarı etsinler bizim adımıza zerre kadar sıkıntı yok ! GÖZTEPEMİZ Play-Off yolunda en önemli maçlarından olan Erciyesspor'a 1-0 yenilerek utanılması gereken bir mağlubiyete imza attı.

Hemen lafı dolandırmadan konuya direk geçiş yapalım. 3-4 hafta evvel "NEREDE HATA YAPIYORUZ " diye sitemini dile getiren Sn. Başkan'a açık açık yaptığı hataları sıralamıştık. Bu gece saha içinde izlediğimiz Göztepe, Sn. Sepil'in milyonlarının buhar olup uçtuğunun son habercisiydi. Sezon sonu her şey sistemli olarak sıfırdan kurgulanıp, planlanıp özellikle IDARI ve SPORTIF birimlerin olmadığı bir yapı kulübe kazandırılmalıdır.

Erciyes maçı ile ilgili durum gerçekten vahim. Aylardır LEROY un bilerek mücadele etmediğini sebepleriyle anlatmadık mı?

Pen. Kaçar şanssızlık diyelim fakat bu umursamazlığı niye? Serdar'ın bu takımda asla oynayamayacağını bas bas bağırmadık mı?

Üstüne bugün 80 kusur dakika ona tahammül eden bir Önder Özen vardı bu da ilginç! Özgür'ün soyadı İleri performansı son sürat geri, resmen sendrom, bu kaçıncı kaybettirdiği maç hiç saydınız mı?

Nerede bizim para yerine Arma için savaşacak Göktuğ ve Salim?

Cleyton apaçık ilk 45 dk isteksiz. Şimdi herkese soruyorum, Diarra'ya ayıp olmuyor mu? Bir tane orta yapıldı mı golcümüze, adam gibi top atıldı mı kaleye yakın?

Gosso, Hakan Barış ve Serkan ellerinden geleni yaparlarken neden diğerleri Play-Off'u bile istemiyorlar?

Erciyes hakkıyla kazandı tebrik ederim. Bu futbolla ligde kalmaları da Sürpriz olmaz. En azından kanatlardan gelmeyi prensip edinmişler, ısrar ettiler sonuca ulaştılar, biz yıllardır şu oyunu kanatlara yığma işini maalesef hala beceremedik... Hakem Gencer'i 2.sarıdan oyundan atmalıydı tek hatası buydu. 2 galibiyet bize bu sezonu kapatır, hakkımızda hayırlısı...



Bu yazı 2269 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI