Bugun...
Reklam
Reklam
TRANSFER Mİ LAZIM ?


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

Göztepemiz Beşiktaş deplasmanından 3-0 mağlup ayrılarak taraftarımızı ve camiamızı adeta kahretti. Haftalardır sosyal medya üzerinden “ TRANSFER “ diye diye ortalığı yıkan arkadaşlarımızın haklılığı bir defa daha acı bir yenilgiyle ispatlamış oldu.
Antalyaspor maçına göre Halil, Castro yerine Yasin, Borges ikilisi ile başlayan Tamer Hoca ilk 45 dakikada yine takımımızdan beklediği performansı alamadı. Deniz Kadah’ın hiçbir varlık gösteremediği Eren’in yalnızları oynadığı Göztepe’mizde Serdar ve Gassama’nın bireysel çabaları da sonuca tesir etmedi. Beşiktaş’ın üzerimize gelmesini bekleyip kontra ataklarla hücuma çıkmayı planlayan Göz-Göz’de bu hedefe Eren Derdiyok la ulaşabilmeyi umut etmek tabiri caizse deveye hendek atlatmak kadar zor göründü. Son yılların en kötü Beşiktaş’ı karşısında 45+2 de Caner’in yoktan var ettiği pozisyonu boş kaleye yollayan Güven defansımızın akıl almaz hatasını affetmedi. 
2.yarı maalesef ki değişen olumlu bir tabloya şahit olamadık. Üst üste kalemizde gördüğümüz basit gollerin hiçbir savunması yapılamaz. Tamer Hoca’nın bu maç için sahaya tamamen hatalı taktiklerle ve iş yapması mucizelere bağlı bir kadroyla çıktığını söylemek sanırım yanlış olmayacaktır. Ancak bu sabır tüketici 2 haftanın en büyük sorumlusu Başkanımız Sn.Mehmet Sepil’dir. Hazırlık maçlarından beri Göztepe’nin iyi bir 10 numara ve klas bir golcü ihtiyacının aşikar olduğu apaçık belliyken Lige büyük risklerle başlanması asla kabul edilemez. Umuyorum en kısa vakitte sıkıntılara acil çözümler üretilecek ve rahat bir nefes almamız sağlanacaktır. Tehlike çanları Göztepemiz için tüm şiddetiyle çalmaktadır. Bu gidişat hayra alamet gözükmüyor, Başkanımızın ısrarla transfer yapmama inadı nereye kadar sürecek gerçekten merak ediyoruz.

Saygılarımla 

OYTUN NALBANTOĞLU



Bu yazı 35274 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI