Bugun...
Reklam
Reklam
Stadyuma Ne Oldu!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

     GÖZTEPEMİZ, PTT 1.Lig öncesi yapmış olduğu nokta transferlerle şimdiden Türkiye’nin gündemine oturdu. Hedefin öncelikle Play-Off olarak açıklanmasına rağmen, taraftarın gururla seyredeceği klas bir Göztepe için çalışmalar hızla sürdürülmektedir.
     Benjamin Fuchs ve J.J. GOSSO ile hızlı bir giriş yapan Sportif CEO B.Güçlü, Süper Lig patentli Barış Başdaş, Hakan Arslan, Özgür Ileri ve Galatasaray’ın ısrarla istediği kaleci Gökhan Değirmenci’ye de imza attırarak adeta ezip geçmeye devam ediyor. En önemli olgu “TAKIM OLABİLME” felsefesidir diyerek pası Diyadin Hoca’ya veriyor ve sabırla bekliyoruz. Başlayan Erzurum kampımızın da ekip ruhuyla kaynaşma adına çok faydalı olacağını umut ediyoruz. Forvet arayışlarını da titizlikle sürdüren GÖZTEPEMİZ’in PTT 1.Lig’in yapısına uygun, süratli, yırtıcı ve sağlam fizikli yabancı golcüleri transfer etmesini istiyoruz. Basında çıkan isimlerin yanında Ligin Stratejisine uygun tecrübeli Akpala,LuaLua,Kweuke,Banahane ve Ofaedu stili golcülerden birini mutlaka almalıyız diye düşünmekteyim. Ülkemizi, huyumuzu suyumuzu bilen yabancılar uyum süreçlerini tamamladıkları için daha faydalı performansa sahiptirler. Kritik olan bir başka konu da bu sezon maçlarımızı nerede oynayacağımızdır. Geçen sene yaşadığımız Stadyum sıkıntısının hala çözüme kavuşmaması parti gözetmeksizin IZMIR Siyasetinin en büyük ayıbıdır. 
     Unutulmamalıdır ki futbol, kitleleri bir arada tutan, dostluğun, kardeşliğin ve rekabetin bağlayıcı unsurudur. GÖZTEPEMİZİN Izmir in en değerli sportif markası olduğu aşikardır, şampiyonluk parolasıyla KSK derbisi hariç her maç ortalama en az 20.000 kişiye oynayacak olan bir takımın Stadı nerededir? Göztepe üzerinden siyasi inatlaşmanın kime faydası vardır? Taraftar bu durumdan resmen bıkmıştır, futbolseverler isyan etmiştir, sonuç olarak herkes bir köşeye çekildi ve gelişmeleri merakla beklemektedir.
     Hakkımızda hayırlısı...



Bu yazı 2229 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI