Bugun...
Reklam
Reklam
SÖZ AHMET ÇAKAR'IN !!!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

SÖZ AHMET ÇAKAR'IN !!!

GÖZTEPEMİZ Cuma günü oynanan sondan bir önceki maçta dişli ekip Alanyaspor’la 1-1 berabere kalarak büyük hayal kırıklığı yarattı.

Geçen haftanın karbon kâğıdı misali tekrarını yaşadığımız 90 dakikanın ilk devresi iyi, ikinci devresi çok kötü sergilenen futbol sonucunda 2 puan daha kaybetmiş olduk. Metin Diyadin ile eleştirilerimize başlayalım. Son 4-5 haftadır toparlanan, tempolu hırslı oyununu izlediğimiz Göz-Göz, iki haftadır özellikle 70'den sonra sahada yok! Rakibinin üzerine gidemiyor ve maalesef yorgun görünüyor. Sakatlıklar, cezalılar vs... Bunlar asla mazeret olarak kabul edilemez. Şayet hedef şampiyonluksa, o şanlı formayı giymeye aday her oyuncumuz zımba gibi hazır tutulmalıdır. Cemil evlere şenlik, Besera felaket ötesi, Hakan Arslan yetersiz, Hakan Barış inanılmaz düşüşte... Kornerden yediğimiz golü defalarca izleyiniz; Oğuzhan dâhil 8 futbolcumuz çalışılmış bir organizasyonu çaresizce seyrettiler. Akıllara zarar, alt liglerde rastlanacak türden, yakıştı mı Sn. Diyadin? Allah'tan Erkan müthiş formda, defansı toparlama gayretinde, Gosso çok özverili, Maah ve Leroy istedikleri topları alamadıklarından potansiyellerinin yüzde 40’larında. Vlemincx çok istekli olmasına rağmen Maah ve Leroy ne ekerse onu biçmek zorunda. Adamın emekleri hep boşa gidiyor. En büyük avantajı vazgeçmemesi, hırsı, pres anlayışı…

Karabükspor deplasmanından mutlaka puan/puanlarla dönmek zorundayız. Kolay olmayacak anlaşılan, zaten hiçbirimiz rahata alışkın taraftar profillerinden değiliz, " Göztepe bu her şeyi yaşayacaksın." cümlesi artık kaderimiz olduğundan sıkıntımız yok bin şükür!... Hakem için birkaç cümle söylemeden geçemeyiz. Yıllardır aynı, güven vermez ve artist. Maç kariyeri sabıkalı, hiç kimsenin memnun kalmadığı, öğretmenoğlu tarzında, bildiğiniz saatli bomba ki Allah'tan bugün biraz sakindi. Gosso ya gösterdiği sarı kart futbol cahilliği, rakibin şutunda bariz auta giden topa korner verebilmek üstün meziyet, hele hele beş dakikalık uzatmayı bitirirken üzerindeki telaşlı panik ruh hali ve düdüğü çalış şeklinin tıpta kesinlikle bir anlamı olmalı!

Geçen Pazartesi akşamı Beşiktaş, sanki Galatasaray değil, Göztepe ile oynuyor diye pot kıran, sonra gelen tepkilerle bin pişman olan Hakem Hocası Sn. Ahmet Çakar'dan Dr. olması vasfıyla Serkan Çınar’ın psikolojisini yorumlamasını bekliyorum. Evet, Ahmet Hoca top sende! Biz de mi gariplik! Yoksa Serkan Çınar da mı?

Saygılarımla



Bu yazı 2235 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI