Bugun...
Reklam
Reklam
SEZONUN EN İYİSİ !!!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

SEZONUN EN İYİSİ !!!

GÖZTEPEMİZ lider Samsunspor'u yendikten sonra büyük umutlarla çıktığı Boluspor deplasmanından da 2-1’lik zaferle ayrılmayı başardı.

90 dakika boyunca tek kale oynayan takımımız alnının teriyle tertemiz ve altın değerinde 3 puanla zirve yarışını sürdürdü. Oyuna gayet dengeli ve istekli başlayan futbolcularımız henüz maçın başında yüzde yüz gollük 2 pozisyonu değerlendiremeyip, Boluspor'un ilk atağını sonuca dönüştürmesiyle geriye düştü. Buna rağmen moralini bozmayan ve atak bir oyun anlayışı ile 3 net pozisyona daha giren Göz-Göz fırsatları cömertçe harcadı. Rakibin Hollandalı futbolcusundan başka hiçbir gücünün olmaması dikkatlerden kaçmadı. Her an skoru eşitleyecek bir his uyandıran GÖZTEPEMİZ iyi futbolunu golle süsleyemese de ikinci devre için umut verdi. Aynı 11 ve oyun anlayışı ile yüklenmeye kontrollü şekilde devam eden sarı kırmızılılar şanssızlığını Flemincxin kafayla indirip Mirkan'ın tamamladığı golle kırmış oldu. Maç boyu çok etkili olamasa da George Leroy "Yıldız oyuncu vasfını" 89 da sahneye çıkarak lehimize kazandırdığı penaltıyla ispatladı, deplasman zaferine imzasını attı. Tüm futbolcularımız görevlerini eksiksiz yerine getirip mücadele ve hırslarıyla alkışı hak ettiler. Gosso ve Emre Aygün müthiş performanslarıyla ekstra katkı sağladılar. GÖZTEPEMİZ'de haftalardır tepkilerin odak noktası olan Sn. Diyadin Boluspor maçını ne kadar kazanmak istediğini hepimize sonuna kadar hissettirdi, sahada seyrettiğimiz futbol keyif verdi.

Demek ki eleştirmenin yanında yeri geldi mi övmesini de bilmekteyiz. Sahadaki anlayışın kalıcı bir sisteme ve istikrara dönüşmesi en büyük beklentimizdir.

Saygılarımla



Bu yazı 2275 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI