Bugun...
Reklam
Reklam
SABIR!!!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

SABIR!!!

GÖZTEPEMİZ ayağına kadar gelen büyük fırsatı elinin tersiyle iterek Karabükspor'a 3-2 mağlup oldu. İlk yarı son derece kötü bir oyun ortaya koyan futbolcularımız, ikinci devreye golle başlayıp, Leroy'un penaltısıyla da öne geçmesine rağmen yenilgiye engel olamadı.

Muhteşem taraftar desteği ve fedakârlıklarla dolu bir yolculukla Karabük'e ulaşan Göztepeliler ve maçı TV'den izleyenler takımımızdan son derece umutluydular. Alınacak 3 puanın şampiyonluk yolunda müthiş önemi vardı. Maalesef tüm beklentilerimiz yine kursağımıza düğümlendi. İlk 17 haftanın sadece 3-4 karşılaşmasında beklediğimiz arzuladığımız gibi oynayan bir Göztepe seyrettik.

Eleştirilerimize özellikle Sn. Diyadin'in tahammül etmesini rica ediyorum. Kâğıt üzerinde PTT 1.Lig'in en kaliteli kadrosuna sahibiz, iyi bir takımımız var.

Peki, neden hala memnun değiliz?

Hepimizin ayrı ayrı fikirleri düşünceleri önerileri var. Metin Hoca kusura bakmasın ama saha içinde en kritik anlarda, en gerekli zamanlarda oyuna müdahale edemiyor veya ediyorsa da bizler bunu hissedip göremiyoruz. Anlayan fark eden varsa lütfen anlatsın.

En basit örnek, Karabük gibi zor deplasmanda hele hele 1-0 mağlubiyetten, artı üstüne penaltı kaçırmış ev sahibine karşı 2-1 öne geçebiliyorsak o andan itibaren de kontrol ne taraftarda ne topçularımızdadır. Hâkimiyet kayıtsız şartsız Metin Diyadin'dedir. Onun vereceği akılcı taktiklerle skoru lehimize koruyabilmek esas işin maharet kısmıydı, başaramadık. Hiç kimse hakemin yönetimine sığınmasın. Hedefi olan mazeret aramaz, ezer geçer.

Haftalardır yazıyorum, sürekli dile getiriyoruz, hepimiz konuşup tartışıyoruz.

Takımımız 65-70.dakikalardan itibaren inanılmaz oyundan düşüyor. Neden buna bir çözüm üretilmiyor diye diye zaten lig bitti...

Şu kadro yapısıyla gelişime açık ve üretken bir sistem oluşturulsaydı, en az 4-5 puan farkla lider olmamız gerekmiyor muydu?

Sağlık güzel düşünelim güzel olsun. Yarından itibaren transfer haberleri başlayacaktır. Hayırlı olsun diyelim!

Stoper, klas bir 10 numara ve kısa boylu süratli güçlü yıpratıcı santrafor acil üç eksiğimizdir. Bunların dışında alınacak her futbolcu gereksiz ve Göztepe'ye, Mehmet Sepil'e ihanettir. Ertuğrul ve Barış Başdaş'tan sonra Besera'nın da gönderileceğini düşünüyorum. Umarım Metin Diyadin'in listesi hazırdır ve en kısa zamanda transferi kapatmalarını temenni ediyorum.

Son olarak belki konumuzla alakasız olacak ama bu ksk'ye biz nasıl yenildik hala inanamıyorum...

Saygılarımla…



Bu yazı 2310 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI