Bugun...
Reklam
Reklam
OYUN KURUCU İSTİYORUZ !!!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

Büyük dersler çıkartılması gereken travmalarla dolu bir sezon sonrasında yepyeni umutlarla çıkmış olduğumuz Antalyaspor maçından 1-0 mağlup olarak lige kötü bir başlangıç yaptık. Hakem Zorbay Küçük’ün kesinlikle futbolu bilmediğinin sayısız örneğine şahit olduğumuz 90 dakikada verdiği rezil kararları hep birlikte alkışlarla protesto ettik. Tabii ki Zorbay Küçük faktörüne sığınacak değiliz ancak Süper Lig’e taze kan olarak terfi ettirilen Hakemler bu şekilde maç yöneteceklerse şimdiden vayyyy halimize demekten kendimi alamıyorum. 
Gelelim hepimizi büyük hayal kırıklığına uğratan GÖZTEPEMİZE !
Ligin ilk maçından eleştiri mi olur, sizler nasıl Göztepelisiniz, yok yere ortalığı karıştırmayın ve buna benzer cümleleri sarf edip gerçeklerle yüzleşmekten her daim çekinen belli başlı arkadaşların sitemlerini duymayı da göze alarak düşüncelerimizi paylaşalım. 
Geçen seneki sıkıntılar aynen devam ediyor. Takımın oyun kuramaması, kanatları işlevsel hale getirememesi, ileri uca topun ulaşamaması tamamen takımda tecrübeli bir 10 numara oyun kurucunun olmamasından kaynaklanıyor. Haftalardır tabiri caizse “adeta yalvaran” taraftarımızın ne kadar haklı olduğu daha ilk maçta ortaya çıkmıştır. Castro’nun iyi niyeti ve çalışkanlığı bu görevin üstesinden gelmeye ne yazık ki yetmiyor. Ne yapıp edip bu hafta o bölgeye acil transfer yapılmasını bekliyoruz. Takımımızın bireysel performansları zaman içinde elbette yükselecektir fakat Poko’nun müthiş gayreti ayrıca alkışı hakediyor. Antalyaspor’un 19 yaşında Altyapıdan çıkarttığı forvet oyuncusu Paul defansımızı allak bullak etti, Nazım Sangare’nin iyi performansı gözlerden kaçmadı. Ayağa toplarla sürekli oyunu kendi kontrollerinde tutan ve soğutan Antalyaspor’a karşı maalesef çözüm üretemedik, gerekli baskıyı kuramadık, gollük pozisyona dahi giremedik. Her ne kadar karamsar bir gece yaşamış olsak da Tamer Tuna Hocamıza olan güvenimiz içimize su serpmeye devam ediyor. Oyun kurucu transferini gerçekleştirebilirsek ciddi anlamda rahatlayacağımıza inanıyor desteğimizi her zaman olduğu gibi sürdürüyoruz, sağlık olsun canınız sağolsun.

Saygılarımla 

Oytun NALBANTOĞLU



Bu yazı 1759 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI