Bugun...
Reklam
Reklam
KAYBETTİREN DİYADİN !!!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

KAYBETTİREN DİYADİN !!!

GÖZTEPEMİZ yoğun yağış altında oynanan karşılaşmada Altınordu'ya 1-0 mağlup olarak hepimizi derinden üzdü...

Uzun lig maratonunda iniş-çıkışlar olağan görünse de haftalardan beri bir türlü beklediğimiz oyunu sergileyemeyen Göztepe bu mağlubiyeti sonuna kadar hak etti.

Öncelikle YAZIK, ÇOK YAZIK...

Binlerce taraftarımızı o yağmura mahkûm eden her kim varsa ayıptır, günahtır. Son Dakika'ya kadar Göztepelileri kapalıya alalım diyen ve çaba gösteren Altınordu Yöneticilerine teşekkürler. Tabii ki fark etmedi etmez de, Taraftarımız 90 dakika boyunca yağmur çamur demeden susmadı yılmadı bıkmadı, var gücüyle desteğini gösterdi... Sabırla hasretle girilecek pozisyonları yaratılacak tehlikeleri bekledi.

Ne mi oldu?

Koskoca 90 dakikada bir tek doğru düzgün gol tehlikesi yaratamadan resmen kahrolduk. Şimdi ben Metin Diyadin'i nasıl eleştirmem? Nasıl kızmam? Nasıl tepki göstermem? Besera, Özgür ve Leroy gibi fiziğiyle değil tekniğiyle oynayan futbolcuların ağır zeminde ilk 11 de ne işi var? Leroy takımın olmazsa olmazı kabul ama maç öncesi bu ağır zemini görüp Besera-Özgür ikilisini 11'e yazmak tek kelimeyle intihardır. Ertuğrul gibi Emre Aygün gibi ve hatta Mirkan gibi yere sağlam basan kozlar elimizde dururken bunlardan faydalanmamak niye? Rakibi kesinlikle analiz edememişiz, çalışmamışız, kondisyonumuz da ayrıca sınıfta kaldı, üzülmemek elde değil.

Son olarak açık bir dille şunu ifade etmek isterim ki Göztepe camiasında herkes her konuda fikrini rahatlıkla söylemelidir. Futbolcu Metin Diyadin'i hepimiz sevdik saydık, aksini kimse iddia edemez fakat teknik direktör Metin Diyadin'i ben şahsım adına beğenmiyorum ve eleştiriyorum, iki sezondur çok iyi dediğimiz maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez, sistemimiz maalesef hala yok ve ne oynadığımız da belli değil. Haftalardır uyarılarımızı yaptık, ciddi zor virajdayız, Adanademirspor ve ksk maçından en kötü 4 puan alınmazsa Sn. Diyadin istifa etmek zorunda kalır. Takımımıza desteğimiz güvenimiz tamdır. Her zaman dediğimiz gibi ZAFER INANANLARINDIR, Adana Demirspor'u da ksk’yı da yeneceğiz.

Saygılarımla



Bu yazı 2127 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI