Bugun...
Reklam
Reklam
İZMİR’LİYİZ GÖZTEPE’LİYİZ !!!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

     İzmir'in gururu şanlı GÖZTEPEMİZİN 90.kuruluş yıldönümü büyük bir coşkuyla kutlandı. Mehmet Sepil Başkanlığında ilk senesinde PTT 1.Lige yükselme başarısı gösteren Göz-Göz muhteşem taraftarının desteğini her zaman ruhunda hissederek Süper Lig için şimdiden kolları sıvadı.

     PTT 1.Lig'in ne kadar zorlu bir süreç olduğunu, üst düzey mücadele gerektirdiğini ve yabancı futbolcu kalitesinin önemini hepimiz yıllardır biliyoruz. Altınordu nun tabiri caizse kendi yağıyla kavrulup yabancı oyuncu tercih etmeme prensibine saygı duyulsa da, bu lig için tercih edilecek iyi yabancılar takım performansı üzerinde minimum yüzde 40 pozitif etki yapmaktadır. Burada en dikkat edilmesi gerekli husus tabii ki de art niyetli futbol simsarlarının kulüp kapısından içeri girmesine izin vermemektir. GÖZTEPEMİZİN özellikle bu konuda CEO Barış Güçlünün titiz çalışmalarıyla hedefi 12 den vuracağına eminim. Teknik Direktörümüz Metin Diyadin'in gönderdiği futbolcu tercihlerinde Timur Kosovalı hariç doğru olduğu fikrindeyim. Timur'un yedekte olsa kadro içinde yer alması şarttır. Sezonun bir diğer formda ismi Halil'in Göztepe serüvenine virgül koyup Süper Lig'de başarılı olmasını can-I gönülden temenni ediyoruz. Transfer sayısı arttıkça iskeletten uzaklaşan bir yapının varlığı futbolda arzu edilmese de, Metin Hoca'nın en az 10-12 transfer yapacak olmasını şahsım adına son derece doğru bulmaktayım. Çünkü haftalarca kötü oynamasına rağmen, büyük taraftarının olumlu baskısıyla şampiyonluğa kavuşan bir ekibin mutlaka daha Vizyonlu, hırslı ve dinamik futbolculardan oluşması gerekmektedir. Savaşçı ruhu yeşil çimlere yansıtacak, Armanın hakkını verebilecek karakterli futbolcuların Göztepe formasını giymesi herkesin ortak beklentisidir.

     Göztepe İzmir'in en değerli markasıdır. Kulüpten " Play Off'a kalmak bu sene için başarıdır " açıklaması yapılmış olmasına rağmen net olarak biliyoruz ki Göztepe adının geçtiği her alanda iddialı ve başarılı olması gerçeği, vazgeçilemez bir unsurdur. İzmir'in Göztepe'ye moral olarak sinerji olarak ihtiyacı vardır. Bu devasa potansiyel, şehrin takımına sahip çıkabilme bilincinin en önemli örneğidir. 2015-2016 sezonunun Göztepe fırtınasıyla geçmesini diliyorum...

Saygılarımla



Bu yazı 2317 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI