Bugun...
Reklam
Reklam
HEY GİDİ KARADENIZ !!!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

HEY GİDİ KARADENIZ !!!

GÖZTEPEMİZ istikrarlı çıkışın devamı adına hayati önem taşıyan 1461 Trabzonspor maçını Gökhan Karadeniz'in jeneriklik golüyle 1-0 kazanmayı başardı.

Binlerce Göztepelinin büyük coşku yaşadığı 90 dakikada iyi ve disiplinli bir oyun ortaya koyan sarı kırmızılılar altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı. 1-0 mağlup olduğumuz KSK maçı dâhil olmak üzere Göztepe'de ciddi bir form artışı mevcut. Dağınık, belirsiz ve isteksiz takım gitti, yerine basan isteyen ve arzulayan bir anlayış hâkim oldu. Eksikler yok mu elbette var, daha çok koşup yardımlaşan futbolcularımız açıkları bu şekilde kapatıyorlar. Gosso gerçek kalitesini bir defa daha ispatladı, her hafta daha iyiye gidiyor. Gökhan formda, sorumluluk almaktan kaçmıyor, gol vuruşu müthişti. Vlemincx istekli Mirkan duracağı ve koşacağı yeri kesinlikle iyi biliyor. Forma kimin sırtındaysa elinden geleni gayet güzel sergiliyor. Lig uzun maraton, her şey yolunda gidiyor ancak şimdiden havaya girmek, şampiyonluktan bahsetmek doğruyu yansıtmaz. Devre arasına kadar kalan maçlardan en fazla puanı toplamak avantaj sağlayacaktır, hele ki yenilmemek psikolojik olarak önem arz ediyor. Hafta içi çıkan 1-2 transfer haberine şimdilik kulakları tıkamak gerekiyor. Bekleyelim sabredelim görelim.

Taraftar yıldız futbolcu yerine sahaya yüreğini koyan cengâverleri seyretmek, Göztepe formasının hakkını vereni alkışlamak istiyor. Sıra geldi Gaziantep deplasmanına… Göz-Göz için kritik bir viraj daha… Dışarıda iyi oynuyoruz, motivasyonumuz yüksek, alınacak galibiyet, kendimize olan güvenimizi en üst seviyeye çıkaracaktır. Çekişmeli bir 90 dakika bizleri bekliyor, GÖZTEPEMİZE güvenimiz tam. Bizlere sendromsuz bir Pazartesi daha yaşatan Sn.Diyadin'e teşekkürler.

Saygılarımla



Bu yazı 2179 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI