Bugun...
Reklam
Reklam
Hayırlı Cuma'lar !!!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

HAYIRLI CUMA'lar !!!

GÖZTEPEMİZ Giresun şoku sonrasında gittiği Denizlispor deplasmanında 90. Dakikada attığı golle galip geldi. Antibiyotik kıvamında bir zafere imza atan Göz-Göz de maçın yıldızı tartışmasız ortaya büyük mücadele ve emek koyan Emre Aygün'dü. Geçen hafta eleştirdiğimiz Metin Diyadin yaptığı kritik oyuncu değişiklikleri ile maçı lehimize çevirmeyi başardı.

Öncelikle Göztepe'nin Denizli'den aldığı 3 puan sakın kimseyi yanıltmasın. 70 dakika boyunca oynanan berbat futbol, isteksizlik ve dağınık görüntü göz ardı edilememelidir. Gökhan'ın yediği golde yüzde 100 kaleci hatası var, arka direkte hiç kimsenin olmaması, rakibin 2 oyuncusunun bomboş bırakılması ciddi bir yerleşim problemidir. Kornerde Kimin kimi tutması gerekiyorsa Gökhan'ın uyarması hatta direk yönlendirmesi gerekirdi. Sağlık olsun diyemiyoruz çünkü Gökhan ilk 5 hafta maalesef çok formsuz, yan toplarda zayıf. Bir eleştiri de Gençlerbirliği'ndeki hırslı iyi oyununa alıştığımız JJ Gosso, bizde henüz istenen seviyede değil gibi duruyor. Gökhan Karadeniz kaybettiği toplarla saç baş yoldurdu kondisyon açığının olduğu çok net. Vlemincx ileride çok yalnız istediği topları kanatlardan yeterince alamıyor, Emre ye attırdığı gol çok zekiceydi. Mirkan attığı golle kalitesini yansıttı, kaleye yakın ne kadar iyi beslenirse o kadar sonuca yakın ve bunu becerebilecek güçte olduğunu ispatladı, umut vaat ediyor. Salim müthiş bir orta yaptı demiyorum bilerek görerek Mirka’nın kafasına resmen gollük pası verdi. Emre Aygün ün geçen seneden daha atik ve esnek olduğu aşikâr, attığı goldeki vuruş tekniği çok klâstı, performansıyla sağ taraf benim hakkım dedirtti.

Geçen haftaki Çoban rezilliğinden sonra bu gece İlker Coşkun ortada, gördüğünü çaldığı bir maç yönetti. Sadece 1 hatası vardı buz gibi penaltımızı vermedi, art niyetle hareket ettiğini düşünmüyorum. Sıra Salı günü Atatürk Stadında oynayacağımız ZTK karşılaşmasına geldi. Passoligin olmadığı bu mücadeleyi 10.000 e yakın taraftarımızın izleyeceğini düşünüyorum. Bu arada Folkart I'n Göztepe'ye verdiği reklam bedelinin komik olduğunu belirtmek isterim. Folkartın herhangi bir projesinde 1 adet daire fiyatının min. 1-1,5 trilyon civarı olduğu düşünülürse camiada hayal kırıklığı yaşattığı gerçektir. Yine de emeği geçenlere teşekkür edelim.

Saygılarımla

 



Bu yazı 2162 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI