Bugun...
Reklam
Reklam
GÖZTEPEYİ SATANLAR!!!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

GÖZTEPEYİ SATANLAR!!!

Yaklaşık iki yıldan beri kamuoyunu meşgul eden, spekülasyonlara ve tartışmalara neden olan İZMİR’İN STADYUMLARI konusu, mahkemenin aldığı İHALENİN İPTALİ ve İNŞAATLARI DURDURMA kararıyla resmen arapsaçına döndü.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN bu ENGELLEYİCİ ve İSTEMEZÜKÇÜ tutumu bardağı taşıran son damla olarak büyük tepki çekti. Yıllardan beri Göztepe’nin anasının ak sütü gibi hak ettiği kendine ait bir STADYUM talebi 2014 yılının Ocak ayında nihayet yapılan İhale sonucu ilk adımın atılmasıyla kentte yeni bir heyecana neden olmuştu. Göztepe Camiasının en büyük hayallerinden biri olan GÜRSEL AKSEL GÖZTEPE STADYUMU Projesi yediden yetmişe Güzelyalı’ya deplasmana gelecek olan her takım için kâbusu iliklerine kadar yaşayıp hissetmek olarak yorumlanmaktaydı. Özellikle son 7-8 aylık süre içinde Sn. Mehmet SEPİL’in bu projeyi 15.000 kapasiteden 21.000’e yükseltmesi ve gelir getirici mekânların Göztepe menfaati çerçevesinde revize edilmesi Taraftarlar ve Camia tarafından eşsiz bir fırsat olarak müthiş takdir toplayıp, memnuniyetle karşılanmıştı. Böyle icraatkar bir Başkana sahip olmamız, onun vermiş olduğu emeklerin karşılığı maalesef ki çarşamba günü açıklanan; ihalenin iptali ve inşaatı durdurma kararı bomba etkisi yarattı. Bu kararın alınmasına sebep olan ENGELLEYİCİ ZİHNİYETİN kimi/kimleri hedef aldığını detaylarıyla şapkayı önümüze koyup incelemek gerekiyor. Diğer şehirlere göre ticaret ve yatırımlar açısından uzak ara geride olan bir İzmir’i bu bitik tükenmiş hale getirmeye kimin hakkı olabilirdi? Veya kendi beceriksizliklerini başkalarının üzerine atarak, bilmem kim ödenek yollamıyor, bilmem kim yüzünden cezalandırılıyoruz şeklindeki "kıt akıl" açıklamaları, yalanlar ve geçici savunmalar, sadece kişisel hırsları ön planda tutan bir zihniyetin ürünleridir. “YAPMAM YAPTIRMAM YAPTIRMAYACAĞIM” tezi, İZMİR ve İZMİRLİYE ihanettir.

Stadyumumuzu engellemek, son alınan kararla en az 1-1,5 yıl gecikmesine sebep olacaktır ve bu rezaletin Türkçe açıklaması GÖZTEPE DÜŞMANLIĞIDIR!!! Daha önce de yazdım ancak Göztepe içindeki İrlandalılar doğru bilgiyi paylaşma gereği bile duymadılar. Siyaseti bizden daha iyi yaptıkları aşikâr ve bu işin buralara kadar gelmesinde bizim bildiğimiz tanıdığımız şahısların inanılmaz zararları mevcut. Örneğin Neydi bu önceden paylaştığım ve ört pas edilen bilgi? GAGS için İmar Komisyonunun verdiği 3-4 ay evvel ki olumlu karar yazılı görsel basında, sosyal medyada her yerde zafer kazanılmışçasına sütun sütun yer buldu. Gerçek bu muydu peki? Tabii ki de değildi, asıl talep edilen İmar değil hukuk komisyonunun olumlu bir karara imza atmasıydı. Attılar mı tabii ki oybirliğiyle GÖZTEPE MENFAATİNE OLMASI İSTENEN BİR KARARI REDDETTİLER. Tepki koyduk milleti yanıltmayın dedik dinlemediler. Göztepemizin Stadının Güzelyalıya değil, Uzundereye yapılması için hem içerden hem de dışarıdan savaş veren kimler olduğu belli! Başta 1-2 Sosyal Medya Sitemiz, Aziz KOCAOĞLU ile ortak hareket edip pişmiş aşa su katmaktan geri durmadılar, Mehmet SEPİL’in emeklerini de hiçe sayarak Güzelyalı projesine karşı resmen karşı operasyona destek verdiler, gizli gizli vermeye de devam ediyorlar.

Son anlattıklarım neden mi önem arz ediyor?

Çünkü herkes bilsin ki bu tip insanlar aramızda var oldukça, alınan Mahkeme kararları iptaller veya süreci uzatıcı reaksiyonlar sıklıkla karşımıza çıkabilir, çıkacaktır da…

Camia olarak, Taraftar olarak bir olmazsak, sağlam durmazsak, tabiri caizse saman altından su yürütenlere karşı tepkimizi göstermezsek hedeflerimize çok daha uzun zamanda kavuşmak zorunda kalacağız.

Karar sizlerin…

Saygılarımla



Bu yazı 2204 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI