Bugun...
Reklam
Reklam
Göztepemiz Alnının Teriyle Eze Eze Şampiyon


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

Göztepemiz Alnının Teriyle Eze Eze Şampiyon

Allah’a binlerce kez şükürler olsun. O kadar emek o kadar fedakârlık o kadar özveri sonucunda Göztepemiz alnının teriyle eze eze şampiyon. 
Yürekler Atatürk’te kulaklar Bandırma’da, hava sıcak, atmosfer muhteşem. Yaklaşık 40.000 Göztepeli çoluk çocuk genç yaşlı adeta kapalı gişe tribünlerdeki yerlerini almış, tezahüratlar İzmir’in her yerinden gümbür gümbür duyuluyor. İçimizdeki ses Şampiyonluğun adım adım yaklaştığının habercisi, hakkımızı elde etmeye bir kaç saat kala taraftar tek yumruk olmuş. Ve maç başlıyor, hırslı ama bi o kadar da  kontrollü oynuyoruz 40.000 kişi ortalığı Göz-Göz çekerek yıkıyor. Rakip sessiz ve sakin, 2 topları direkte patlıyor, stres kaçınılmaz ilahlar da bizden yana bugün... Beklediğimiz an, bir korner sonrası rakibin kendi kalesine attığı kafa golüyle karşımızda. Artık iyice rahatız keyfimizi anlatmaya gerek yok tablo zaten kıskandırıcı. İnanmıştık başarmalıydık, gerçekten hak etmiştik PTT 1.Ligi. İkinci yarı aynı tempo, Bandırma’dan gol sesi hala yok neyse ki o skor da işimize geliyor. Derken frikik kazanıyoruz, Mehmet Erdem öyle bir vuruyor ki on binlerce arma sevdalısı bu jeneriklik gole şapka çıkartıyor. Rakip Şeref sayısını buluyor, 1 dakika sonra GÖZTEPEMİZ penaltı kazanıyor. Kral KOSOVALI bu maç burada biter diyerek fileleri sarsıyor. Kalan bölüm teferruat bitsin artık bu işkence. Dakikalar 90’ı gösterirken Atatürk Stadı Bandırma’dan gelen Hatay’ın gol haberi ile coşuyor, çılgına dönüyor. Herkes sarmaş dolaş Müthiş ambians, eşsiz bir mutluluk. Yedek kulübemiz yerinde duramıyor herkes birbiriyle kucaklaşıp zafer naraları atıyor. Son düdük çalıyor, 40.000 Göztepeli havada kendinden geçiyor, flaşlar patlıyor, Atatürk Stadı yine tarihi günlerden birine şahitlik ediyor. Mehmet Sepil, Talat Papatya ve Barış Güçlü tebrikleri kabul edip gururla gözyaşlarıyla mutluluktan uçuyor. 33 koca haftanın yorgunluğu şampiyonlukla taçlanıyor. 
Bizler GÖZTEPELİYİZ, iyi günde de kötü günde de takımımızın yanındayız. Göztepeli olmak ayrıcalıktır, Allah her kuluna bunu nasip etmez o yüzden ruhumuza işlemiş olan bu aşk asla tükenmez. Amatörde nasılsak Bugün de aynı kalacağız. Yıkılmaz ve sarsılmaz olan sevdamız Türkiye’nin karış karış her toprağında karşılık bulacaktır. Bu uğurda emek veren her kim varsa Allah ondan razı olsun. PTT 1.Lig Camiamıza HAYIRLAR getirsin. 
Saygılarımla

 



Bu yazı 2084 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI