Bugun...
Reklam
Reklam
FİŞİ ÇEKTİK !!!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

FİŞİ ÇEKTİK !!!

GÖZTEPEMİZ 2015-2016 sezonunun "hedef maçı" haline dönüşen karşıyaka derbisini 2-0 gibi rahat bir skor ve ezici oyun üstünlüğüyle kazanarak MUHTEŞEM TARAFTARINA kendini affettirdi. 90 dakika boyunca rakibine sahada şans tanımayan sarı kırmızılı futbolcular istedi mi nelerin yapılıp yapılmadığını kendi kendilerine ispatlamış oldular.

Karşıyaka zaferinin baş mimarı tartışmasız GOSSO'ydu... Geldiği günden beri hırsını oyun zekâsıyla birleştiren yıldız oyuncumuz yine muhteşemdi. Tisdell ve Can'a adım attırmayan defans ve beklerimiz görevlerini eksiksiz yerine getirdiler. Atacan'a tehlikeli diyebilecegimiz 1-2 top haricinde pek iş düşmedi. Hakan Barış müthiş koştu efor harcadı. Lamine Diarra istediği toplarla buluşamasa da bunun en büyük sebebi Cleyton'ın söylemeden geçemeyeceğim çok kötü ve isteksiz futboluydu... Bir parantez Maah'a açmak gerekiyor. Oyuna girdiği andan itibaren ksk’nın sağını resmen çökertti büyük alkış topladı.

Marco Aurelio akılcı oyun planıyla alnının teriyle bu sınavdan geçmiş oldu. Sezon sonuna dek görevine devam etmelidir, hak etmiştir. Yarından itibaren Kaleci Göktuğ, Salim ve diğer gençlerimize forma şansı tanınmalıdır.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz, Mehmet Sepil Başkana ve tüm camiamıza iyi bir moral oldu...

Saygılarımla



Bu yazı 2221 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI