Bugun...
Reklam
Reklam
DIYADIN ve ÇOBAN !!!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

DIYADIN ve ÇOBAN !!!

Göztepemiz ligin 4. Haftasında oynadığı karşılaşmada Giresun Spor'a 1-0 mağlup olarak uzun zaman sonra yenilgiyle tanıştı. Topla oynama süresi ezici rakamlarla takımımızın hâkimiyetini işaret etse de, organize ve üretken olamadığımız karşılaşmayı yediğimiz şans golüyle kaybettik. Stadsızlıktan mecburen Manisa da oynayan takımımız inanıyorum ki en kısa zamanda tekrar Atatürk Stadı'na dönüş yapacaktır.

İlk düdükle birlikte 10 dk. çok baskılı bir oyun sergileyen sarı kırmızılılar, taraftarımızın da büyük desteğini arkasına aldı. Leroy ve Maah’ı oynatmama üzerine bir taktik belirleyen ve bunda çok başarılı olan Giresun Spor, zaman zaman uzun toplarla etkili olmaya çalıştı. Fiziğini iyi kullanan Vedat ile pozisyon arayan Giresun, Arif ile cılız ataklara imza attı. Göztepe’nin ilk 4 haftada ve özellikle Giresun maçının tartışmasız hayal kırıklığı Bessera'dır. Şu an çok formsuz, isteksiz ve umursamaz tavrı var. İnşallah düzelir diye bekliyoruz ama inanın umudum yok. Sıkıcı geçen 45 dakikayla kayda değer pek fazla golluk pozisyonumuz da olmayınca soyunma odasına beraberlikle gittik.

İkinci yarıya da rakip kaleye yüklenerek başlayan Göztepe vlemincxin ve sonlarda Maah'ın kaleci Eser’e nişanladığı şutlar haricinde pek yaratıcı olamadı. Gözle görülen net bir şey var ki Metin Diyadin Milli Maç arasını hiç de iyi kullanamamış. Rakip, Leroy ve Maah'ı kitlediği an saha içinde hiçbir varlık gösteremiyorsak, değişik varyasyonları uygulayamıyorsak bu tamamen Diyadin'in hatasıdır. Etkili yabancılarımız haricinde bizim B - C planımız yok mudur? Stratejilerimiz havadan doldur boşalt ile mi sınırlıdır? Her geçen hafta daha iyi olacağız derken maalesef geriye doğru yol alıyoruz. Sonuç dünyanın sonu olmasa da aldığımız bu yenilgi Diyadin'e ders olmalıdır. Kabul edelim galibiyeti hak etmedik ancak maçı mahveden rezil bir yönetim ortaya koyan Deniz Çobanı da unutmamak gerekir. Bir hakem düşünün ki sürekli oyunu faullerle kesip avantajı oynatmayan, 90 dakika boyunca resmen Göztepe düşmanı gibi davranan Çoban tadımızı tuzumuzu kaçırdı.

Hemen atlamamak adına bu hafta GS'lı Selçuk'un Tita’ya attığı tekmenin kaç maçla cezalandırılacağını merak ediyorum. Hiçbir fiziki temasta bulunmayan Hakan barışa 4 maç ceza veren zihniyet, Tita’yı herkesin önünde tepen!!! Selçuk için neyi layık görecek HODRİ Meydan…
EYYAM CAN'dır !!!

Saygılarımla 



Bu yazı 2322 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI