Bugun...
Reklam
Reklam
DİYADİN'İN ESERİ !!!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

DİYADİN'İN ESERİ !!!

GÖZTEPEMİZ ligin güçlü ekiplerinden Adana Demirspor'a 3-1 yenilerek sabırları taşırmayı başardı. Gayet berbat bir oyun ortaya koyan sarı kırmızılı futbolcular performansları ile resmen METiN DİYADİN'i istemiyoruz mesajını verdiler.

Öncelikle herkesin kabul etmesi gereken bir gerçek var ki bu takımı geçen sene Metin DİYADİN değil Göztepe Taraftarının müthiş emeği ve baskısı şampiyon yaptı. Diyadinli maçların yüzde 80 inde sistemsiz, ne yaptığı belli olmayan, doldur boşaltı benimseyen bir anlayış hâkimdi. Ne yazık ki Diyadin için yazdığımız her olumsuz eleştiri Metinseverler tarafından "DÜŞMANLIK" olarak algılandı. Hâlbuki ki bu camiada doğru bildiğini, gördüğünü yazmak birilerini yıllardır rahatsız ediyor. Fark etmez okuyan okur okumayan başkalarından dinler.

Fazla uzatmadan gelelim reçeteye; Metin DİYADİN'in istifası beklenmeden 24 saat içinde acilen gönderilmelidir. Elleri cepte olmayan hırslı, oyunu iyi okuyan ve "bu benim takımım değil" demeyecek bir TD. le anlaşılmalıdır. Daha sonra Takıma Ağabeylik yapabilecek futbolcuların dilinden anlayan KSK maçına iyi motive edebilecek tecrübeli bir " GENEL KAPTAN" göreve getirilmelidir. Bu iki faktör olmazsa olmazımızdır, takdir Sayın Başkan Mehmet Sepil'indir.

Karşıyaka maçını şartlar ne olursa olsun mutlaka kazanmak zorundayız. Herkesin bildiği üzere bu derbiden galibiyetle ayrılmak en az şampiyonluk kadar önem arz ediyor. Kazasız belasız alınacak 3 puan tekrar hedefe giden yolda avantaj sağlayacaktır. İnancımız da, sevdamız da TAM, VUR KIR PARÇALA BU MAÇI KAZAN !!!



Bu yazı 2213 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI