Bugun...
Reklam
Reklam
ÇAKIR-DIYADIN SHOW !!!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

ÇAKIR-DIYADIN SHOW !!!

Aylardır hasretle beklenen ksk-Göztepe derbisi tüm Türkiye'nin gözü önünde, ünlü misafirleriyle ve ayrıca sportif rezillikleri de beraberinde getirerek oynandı. Hakem Cüneyt Çakır'ın yine kahramanlık rolüne soyunduğu ve haksız yere Barış Başdaş'ı oyundan attığı pozisyon 90 dakikanın önüne geçmeyi başardı.

Öncelikle ksk’dan başlayalım. Kesinlikle " takım " değiller, dağınık ve kişisel çabalarla top oynamaya gayret ediyorlar. Sistemleri yok, potansiyelleri zayıf, 3-4 lejyonere yıldız diye inanmış gidiyorlar. İşin en acı kısmı TARAFTARI YOK, Seyircisi var, saha içine etkileri baskıları çok zayıf, şahsi fikrimce bu gidişle küme düşme adaylarındandır karşıyaka. Şans eseri golle güldüler.

Gelelim GÖZTEPEMİZE ... 10.000 e yakın muhteşem taraftarının desteğiyle İzmir'de "Tribün" nasıl yapılır dosta düşmana ders verdiler. Özellikle 2. Devre oynanan futbol olumlu görünse de, maalesef Metin Diyadin'in hala takımın başında olması, Sn.Mehmet Sepil'in bu konuda operasyon yapmamasını hayretle izlemekteyim. Adana Demirspor maçında Göztepeli futbolcuların artık Diyadin'i istemedikleri çok açık ortadaydı. Üzerine ksk gibi bir maçta adam gibi adam, tam profesyonel Ertuğrul ve Fuchs'un kadro dışı kalması skandaldır. Diyadin, babamızın oğlu olmayan Barış Güçlü kompleksine karşılık Göztepe'yi, ksk gibi önemli bir karşılaşmada kurban etmekten asla çekinmemiştir. Rezalet bununla da sınırlı değil, VLEMINCX gibi candan ve fedakârca formasını ıslatan bir forveti yedek bırakarak hepimize ihanet etmiştir, affı mümkün değildir. Haftalardır iddia ettiğim üzere, Göztepe nin başında METIN DIYADIN'in kaldığı her an her dakika ZARARDIR.

Cüneyt Çakır koskoca 90 dakikada sadece bir defa varlığını hissettirerek GÖZTEPEMİZİ resmen doğradı. Verdiği Kırmızı Kart kararı "DÜNYANIN EN IYI HAKEMI" olarak lanse edilen Çakır'a yakışmadı, EYYAMCILIKTA TAVAN YAPTI... Bir dip not olarak; Çamdibili Semih Şentürk'ün ksk golü sırasında ve maç sonunda yaşadığı sevinç görülmeye değerdi !!!

Saygılarımla



Bu yazı 2178 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI