Bugun...
Reklam
Reklam
Altın Puan!!!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

ALTIN PUAN !!!

Aylardan Ağustos, Adana’dan sonra yine zorlu bir deplasman ve GÖZTEPEMİZ 90+4’de attığı altın golle Urfa'dan 1 puanı hanesine yazdırıyor. Rakipten çok daha üstün futbol oynayan takımımızın performansı ileri seviyede olmasa da asla kötü düşünmeye de gerek yoktur. Gerçek gücümüzü 6-7. Haftadan sonra göstereceğimiz fikrindeyim.

Öncelikle ŞANLIURFA’dan başlayalım. Son günlerde yaptığı ve oynatmadığı 4-5 transfer haricinde sahada olan takımları gayet kötü. Biraz kalecileri ve biraz da Şaban göze batmış olsalar da genel olarak iyi değiller, saha zemininin berbat olması ayrıca olumsuz bir etken. Şans eseri Gökhan'ın hatası olmasa kalemizde karambol hariç, değil gol, pozisyon dahi bulamazlardı. 1-1‘lik skor, Şanlıurfa adına ekstradan alınmış puan olarak kazanıldı.

Gelelim GÖZTEPE’mize... Tabii ki son anda gelen gole çok sevindik ancak ilk 3 hafta sonunda aksayan yönleri söylememizde fayda var. Gökhan yan toplar hariç kalesinde güven veriyor, yan top çalışıp hatalı çıkışlarını bir an evvel düzeltecektir. Özgür İLERİ, ne oynadığının farkında değil nerede duracağına karar veremeyip ayağında fazla top tutuyor, şu an için genel olarak formsuz, Ertuğrul düşünülür mü karar Metin Hoca'nın. GOSSO ilk 270 dakika ismen sahada cismen ortalarda görünmese de tecrübesiyle önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş istediğimiz seviyeye gelecektir. Bir parantezde Emre Aygün için açmalıyız, oyuna girdi sağ kanatta çok etkindi golün mimarıydı, geçen sezondan daha zinde daha hızlı... Şampiyonluk yolunda maç kaybetmemek önemliydi. Üst üste iki deplasmandan alınan 4 puan çok değerlidir. Leroy ve Maah'ı Allah nazardan saklasın. Kanatları daha verimli kullanmaya başladığımız an GÖZTEPEMİZ'in farklı galibiyetlere imza atması an meselesidir. Son olarak hakem Süleyman Abayı da atlamayalım. Vlemincx'e ceza sahası içinde yükselirken yapılan kontrolsüz hareket penaltı değilse ve sen bunu çalamıyorsan as o düdüğü milletin ekmeğiyle emeğiyle oynama!!!

Hafta içi Perşembe günü iki olayın birden şokunu yaşadık. Yine Türk Futboluna kara leke bulaştı. Öncelikle " Futbolun katili Türk Hakemleri " tepkisine tribünümüzü kapatanlar, aynı sloganı defalarca tekrarlayan Beşiktaş taraftarına sadece para cezası vermeyi uygun gördü. Bunun Türkçe karşılığı EYYAM'dır, KUL HAKKI’dır. Yazıklar olsun!

İkinci skandal Adanaspor maçında rakip oyuncuların saldırısına uğrayan Hakan Barış'a verilen HAKSIZ dört maç cezadır. Bu insafsızlığı yapanları Allah'a havale etmekten başka elden hiçbir şey gelmiyor. Takdir, futbolu temiz haliyle dürüstçe seven taraftarlarındır. Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçe'ye kurallar farklı işleyecekse alın şimdiden ligleriniz sizin olsun daha 3. Hafta, rezillik diz boyu, ayıptır ayıp...



Bu yazı 2399 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI