Bugun...
Reklam
Reklam
ALKIŞLAR DİYADİN'E !!!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

ALKIŞLAR DİYADİN'E !!!

GÖZTEPEMİZ Elazığspor beraberliğinin ardından Manisa da oynadığımız Adanaspor maçından da beraberlikle ayrılarak taraftarımızı kahretmeyi sürdürüyor. Şanssızlıktan öte beceriksizliğin hâkim olduğu gol pozisyonlarını teker teker harcayarak büyük bir fırsatı daha tepmiş olduk.

İlk düdükle beraber son derece baskılı bir oyun ortaya koyan  takımımız Gosso ve Leroy'un domine ettiği ataklarla rakip kale önünde gol aradı. 45 dakika boyunca pres yapan yardımlaşan ve uzun haftalar sonra ısrarla kanatlara inmeyi deneyen GÖZTEPEMİZ yüzde yüz 3 gol pozisyonunu da inanılmaz şekilde kaçırarak adeta saç baş yoldurdu. Devre arasında ileri uçta etkili süratli ve dengeli bir forvet gerektiğini söylemiştik, yine üzülerek haklı çıkmış olmanın moral bozukluğunu yaşıyoruz. Aranan kan iyi futbolcu olmasına rağmen Serdar değildir. Tek kale oynayan sarı kırmızılılar kilidi açmayı başaramayarak kaderine razı oldu.

İkinci yarı tempomuzun daha da artmasını beklerken maalesef hayal kırıklığına uğradık. Oyun, Orta saha mücadelesi şeklinde geçtiyse de yine doğal olarak eleştirilerimizin hedefinde Metin Diyadin olacaktır. Kerem ŞERAS bu takıma hangi amaçla transfer edildi lütfen açıklasın, 2 haftadır sadece sahada geziniyor, resmen idare ediyor hiçbir olumlu hareketi yok ya da biz mi göremiyoruz? Takım baskı kurmaya çabalıyor havadan gelen toplarla yükleniyoruz ve sen Mirkan'ı çıkartıyorsun Metin Hoca! Olacak iş değil... Bitmedi Sayın Hocam bitmedi, Cleyton'ı kadroya almışsın maçın bitimine ancak 7-8 dakika kala oyuna alıyorsun, bu nasıl bir mantıktır Allah Aşkına? Bu kadar büyük hataları nasıl yapabilirsin hiç mi haftalardır yaptığın onlarca hatadan dersler çıkartmadın Hoca?

Sonuçta yine galip gelemedik. Kritik 3 puanı almalıydık, bahane aramadan eze eze yenmeliydik. Koskoca 90 dakikanın belki yarısı top oyunda kaldı. Sürekli yere yatan sürekli faul yapan Adanaspor'a Hakem Özgür Yankaya’nın da tepkisiz kalması kabul edilemez fakat tekrar altını çiziyorum oyunu okuyamayan, çeviremeyen bir teknik direktöre sahibiz. Yazık sadece çok yazık...

Saygılarımla



Bu yazı 2144 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI