Bugun...
Reklam
Reklam
AFERİM GÖKHAN !!!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

AFERİM GÖKHAN !!!

Olacak iş değil! Sac baş yolalım zıvanadan çıkalım isyan kere isyan edelim ama cidden olacak iş değil!

Kesinlikle kazanmamız gereken bir maçı hele hele 89.dakikada attığımız golle öne geçip nasıl olurda berabere bitiririz akıl sır erdiremiyorum.

Altınordu direk sistem ekibi, bu sezon birçok maçlarını da izledim 3-0 da yenik olsalar futbol, mücadele, istikrar hep aynı düzeyde, akmaz kokmaz hesabı... Duran toplar en etkili silahları, attıkları 2 gol de Göztepe savunmasının kabul edilemez ciddiyetsizliği. Gelelim bizimkilere, ilk 35 dakika gerçekten müthiş iyi ve istekli bir oyun ortaya koydular. Önder ÖZEN kadroda radikal değişikliklere imza atsa da Gosso’nun olmaması enteresan. Sahada göze batan ve hatta tam tabiri ile gözümüzü adeta çıkartan kör eden sadece 2 futbolcu vardı. Serdar ile birlikte ara transferde neden geldiğini çözemediğimiz Kerem ŞERAS ile sosyal medya fenomeni varlığı zarar Gökhan KARADENİZ psikolojimizi yine alt üst ettiler. Üstüne Önder Özen'in Emre AYGÜN'ü oyundan çıkartmasına da çok anlam veremedik. Hedefler iyice şaştı, lig Karşıyaka maçıyla da sona erer.

Şahsi kanaatimce bu takımda Emre AYGÜN, Maah ve Gosso kesinlikle ilk 11 oynar. Haftalardır beklediğimiz Göztepe'den çok az da olsa, parça parça da olsa seyredebilmenin memnuniyetine sahibiz. Beraberlik 2 takımada yaramadı, ligden bu maçla kopmuş oldular. Nasip seneye...



Bu yazı 2260 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI