Bugun...
Reklam
Reklam


Tire Belediyesi Kadın Danışma Merkezi 2. Yılsonu Sergisi
Tire Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen Kadın Danışma Merkezi’nde geçtiğimiz gün ''Bir İğne,Bin Emek'' adıyla ikinci yılsonu sergisi açıldı.

Tire Belediyesi Kadın Danışma Merkezi 2. Yılsonu Sergisi
+ -

KADIN DANIŞMADA 2. YILSONU SERGİSİ

Kadınlarımıza psikolojik ve hukuksak destek vermenin yanı sıra onların sosyal hayata kazandırılması amacıyla Tire Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen Kadın Danışma Merkezi’nde geçtiğimiz gün ‘’Bir İğne, Bin Emek’’ adıyla ikinci yılsonu sergisi açıldı.

Sergiye, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Sezer Konursay, Tire Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Eke, Kadın Danışma Merkezi yetkilileri, Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri ve Tireli hanımlar katıldı. Sergi açılışı öncesinde Kadın Danışmada faaliyetlerini dürdüren kadınlarımızın çocukları mini bir gösteri sergiledi. Mini gösteri sonrasında Tire Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nin en yaşlı iki üyesine teşekkür belgeleri takdim edildi.

Açılışta konuşma yapan Tire Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler ; ‘’  Faaliyete geçtiği günden bu yana pek çok çalışma ve projeyle adından söz ettiren Kadın Danışma Merkezi, kadınlarımızın kişisel gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. Öncelikle bu projeyi hayata geçiren Tire Belediye Başkanımız Sayın Tayfur Çiçek’e, Halk Eğitim ve Kadın Danışma Merkezi’nin yetkililerine ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum’’ dedi. Önler’den sonra kısa bir konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Eke ise şunları söyledi ;’’Müdürlüğümüz ve belediye işbirliği ile Kadın Danışma Merkezi bünyesinde açılan tüm kurslarda başarılı çalışmalara imza atan hanımlarımızın el emeklerini açılan bu sergimizde görebilirsiniz. Müdürlüğümüz olarak her yaştan herkes için kurslarımız devam edecektir.




Editör: [email protected]

Bu haber 1608 defa okunmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI