Bugun...
Reklam
Reklam


BU SERGİLER GÖRÜLMEYE DEĞER!
Bayraklı Belediyesi semt evleri ve kültür merkezlerinde açılan kursları başarıyla tamamlayan kursiyerler yıl sonu sergisinde el emeği göz nuru ürünlerini görücüye çıkardı.

BU SERGİLER GÖRÜLMEYE DEĞER!
+ -

BU SERGİLER GÖRÜLMEYE DEĞER!

Bayraklı Belediyesi semt evleri ve kültür merkezlerinde açılan kursları başarıyla tamamlayan kursiyerler yıl sonu sergisinde el emeği göz nuru ürünlerini görücüye çıkardı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bu kursları açarak vatandaşlarımızı sosyal-kültürel ve sanatsal çalışmaları desteklemek, ilçe sakinlerine çeşitli dallarda açılan kurslarda hobi ve beceri kazandırmak, aynı zamanda komşularını tanımalarını, sosyal hayatlarında zenginleşmesini hedeflemiştik. Bunu başardık" dedi. İlk olarak Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda Manavkuyu semt merkezi kursiyerlerinin yağlı boya resim sergisinin açılışını yapan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eserleri yakından inceledi. Ardından Manavkuyu Mahallesinde yer alan Borgüç kurs merkezi ve 75. Yıl Mahallesi Kültür Merkezinde, Bayraklı Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğünün iş birliğinde gerçekleştirilen resim, mefruşat, kurdele ve nakşı karma sergilerinin açılışlarına katıldı. Açılışlarda Başkan Karabağ'a Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kaya, Halk Eğitim Müdürü Mustafa Çelikkaya, belediye meclis üyeleri, Muhtarlar ve kursiyerler eşlik etti.

HEDEFLERİMİZİN GERÇEKLEŞTİĞİNİ GÖRMEK MUTLULUK VERİCİ

Sergide kursiyerlerin el emeklerini yakından inceleyen ve ürünler hakkında bilgi alan Başkan Karabağ, "Özellikle ev hanımlarının bilgi ve becerilerini arttıran, toplum içinde verimli bireyler haline gelmelerini sağlayan bu kurslarımız devam edecek. Belediye olarak açtığımız semt evleri ve kültür merkezleri projesinde temel bir amacımız vardı. Bayraklı halkının belediye ile iletişimini birebir hale getirmek, sosyal-kültürel ve sanatsal çalışmaları desteklemek, ilçe sakinlerine çeşitli dallarda açılan kurslarda hobi ve beceri kazandırmak, aynı zamanda komşularını tanıma, ortak çalışmalar yaparak dostluklar kurma, sosyal hayatlarında zenginleşmesini hedeflemiştik.  Sergiden aldığım izlenimler ve zaman zaman gittiğim kurslarda gördüğüm manzara hedeflerimizin gerçekleştiğini gösteriyor. Bunu görmek beni son derece mutlu ediyor. Farklı alanlarda kurslarımız devam edecek herkesi kurslarımıza bekliyoruz" dedi.

 



Kaynak: Bayraklı Belediyesi

Editör: [email protected]

Bu haber 3296 defa okunmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI