Bugun...
Reklam
Reklam


Bayraklı OKAP Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi
Bayraklı OKAP(Okul Eğitim Kalitesinin Arttırılması) Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinliğe İzmir Valisi Mustafa Toprak’ın yanı sıra Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kaya, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Bayraklı OKAP Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi
+ -

Bayraklı OKAP(Okul Eğitim Kalitesinin Arttırılması) Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Bayraklı Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen “Okul Eğitim Kalitesinin Arttırılması Projesi” nin ödül töreni Bayraklı Arena’ da gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinliğe İzmir Valisi Mustafa Toprak’ın yanı sıra Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kaya, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Gurur Duyduk, Memnun Olduk

Çocuklarımızı geleceğe çok daha iyi hazırlamak adına düzenlenen bu güzel bir etkinliğe katılmaktan duyduğu memnuniyeti belirten Vali Toprak, “Bu projeyle birlikte siz değerli öğretmenlerimiz, okul müdürlerimiz, öğrencilerimiz, ailelerimiz, muhtarlarımızla, yani tüm bileşenlerimizle birlikte ne kadar güzel çalışmaların ortaya çıktığını hep birlikte izledik, gurur duyduk, memnun olduk. Allah sizleri de memnun etsin denir ya, hakikaten hepinizi tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Gerçekten emek verildiğinde, alın teri döktüğümüzde, heyecanımızı üst seviyelere çıkardığımızda ve bu heyecanımızı, emeğimizi, gayretimizi, esas alanımız olan gençlerimizi, çocuklarımızı hayata tutundurabilmek, geleceğe çok daha iyi hazırlayabilmek adına bu çocuklarımızla birlikte bunları paylaştığımızda çok olumlu sonuca da ulaştığımızı bizatihi burada görmüş oldum.

Çocuklarımıza Bizatihi Annelik, Babalık Yapıyorsunuz

Bizim görevimiz topluma yön verebilmek, rehber olabilmek, aydınlatabilmek, ışık verebilmek, engel olmamak, kaynaştırmak, herkesi sevgiyle, muhabbetle, güzellikler içerisinde geleceğe bir ve beraber olarak götürebilmektir. Evet, biraz önce burada Atatürk’ümüzün ve Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin bayrağının, bağımsızlığının işaretini hep birlikte gördüğümüzde duygulandık. Evet, şükrediyoruz, teşekkür ediyoruz ki bu güzel vatanı yaşanır kılan, kurtuluşumuzdan kuruluşa giden yolda tüm gayretlerini tüm arkadaşlarıyla birlikte ortaya koyan Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm arkadaşlarını bize yaşanabilir bir toprak, ülke ve değeri bıraktıkları için ve Atatürk’le birlikte tüm devlet büyüklerimizi, geçmişten bugüne kadar katkı sağlayan şehitlerimizi, gazilerimizi de minnetle şükranla anıyorum. Onların gösterdiği yolda siz değerli öğretmenlerimiz, çocuklarımıza bizatihi anne ve babaları gibi annelik, babalık ediyorsunuz. Onların elinden tutuyorsunuz ve hakikaten anne ve babalar olarak bizlerin üstesinden gelemediğimiz konularda dahi sizler çocuklarımızı her türlü meşakkat içerisinde, her türlü sıkıntı içerisinde, devletimizin verebildiği imkânlar çerçevesinde, gayret ederek, heyecan duyarak, çocuklarımızı olumsuzluklardan korumak ve onları geleceğe hazırlamak adına her türlü gayreti gösteriyorsunuz.

Aynen uygulanan bu projede olduğu gibi mutluyuz çünkü bu proje ilimizde Milli Eğitim Müdürlüğü ve diğer müdürlüklerin bünyesinde yürütülen insani, kültürel, sportif, sosyal, sanatsal, her bir projeyi içeren topyekûn proje Bayraklı ilçemizde örnek proje olarak uygulandı. Onun için gurur duyuyoruz. Kaymakam Bey’i ve paydaş olan milli eğitim camiasını ve siz ailelerimizi, öğrencilerimizi bir kez daha tebrik etmek istiyorum. İzmir’de, İzmir’in en güzel ilçesinde, Bayraklı ’da bu projeyi sizlerin emekleriyle, gayretleriyle, heyecanlarıyla, çocuklarımızın geleceği için ve geleceğimizin çok da güzel olması için, çocuklarımızı her bir açıdan hayata hazırlama noktasında ki sizlerin gayretiyle hayata geçtiğini gördüm ve memnun oldum.  Bir kez daha üzerine basa basa söylüyorum ve bunu gördüm ki sadece öğretmen arkadaşlarım sizler değil, bir ekip çalışmasıyla, okul yönetimiyle, okulun her bir görevlisiyle, ailelerimizle, okul aile birliklerimizin başkan ve üyeleriyle birlikte, gençlerimizle, çocuklarımızla birlikte bir bütün halinde uyguladınız. Esas projenin önemli kısmı o.

Karşılıklı Saygı ve Sevgi

Bize düşen de, çocuklarımızı iyi yetiştirebilmek, onlara imkânlarımızı, fırsatlarımızı tanıyabilmek. Onların sorgulayan, analiz eden, hiçbir şekilde kavga etmeyen, tartışmayan, ama birbirinin ortaya koyduğu fikri saygınlık içerisinde dinleme erdemini göstermelerini sağlayabilmektir. Eğer biz buna örnek olabiliyorsak, çocuklarımız da buradan bu fırsatları öğrenecekler ve hayatlarında da uygulayacaklardır. Bu projenin önemi, bir tane çocuğumuzun bile burnunun kanamaması noktasında onlara, sizlerin değerleriyle, okullarımızda rehberlik ederek, projeyi uygulayarak o çocuklarımızın bir tanesinin bile başına bir şey gelmemesi için onlar ve aileleriyle birlikte bütünleştirip toplumla, milletimizle, ülkemizle, değerlerimizle bütünleştirebiliyorsak o zaman görevimizi yapmış olabiliriz. Ben ilin Valisi olarak ifade ediyorum ki bu proje sayesinde, bu örnek çalışma sayesinde, sizlerin alın teriyle, bu meşakkatli yolculukta heyecanınızla birlikte bu proje istenen sonuca ulaşmıştır. Sonuç itibariyle emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Okap İlçe Proje Yürütme ve Denetleme Kurulu tarafından yapılan değerlendirme ve puanlama neticesinde dereceye giren okullara ödülleri ve başarı belgeleri İzmir Valisi Mustafa Toprak tarafından verildi.

 




Kaynak: İzmir Valiliği

Editör: [email protected]

Bu haber 3226 defa okunmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI