Bugun...
Reklam
Reklam


Dikili plajları emin ellerde
Dikili Belediyesi tarafından ilçede yerli ve yabancı turistlerin gözdesi konumuna gelen plajlarda başlatılan “Cankurtaran ve Güvenlik Önlemleri Uygulamaları” bu yılda aynı duyarlılıkla devam ediyor.

Dikili plajları emin ellerde
+ -

Dikili plajları emin ellerde

 Dikili Belediyesi tarafından ilçede yerli ve yabancı turistlerin gözdesi konumuna gelen plajlarda başlatılan “Cankurtaran ve Güvenlik Önlemleri Uygulamaları”  bu yılda aynı duyarlılıkla devam ediyor.

 Tertemiz denizi, plajları ve kumuyla ünü dünyaya yayılan Dikili ilçesinde Dikili vatandaşlarla tatilci misafirlerin daha güvenli ortamda denizin keyfini çıkarmaları için Dikili Belediyesi’nin geçen yıl başlattığı güvenlik tedbirlerini bu yılda devam ediyor.

 Plajlarda Güvenlikten Taviz Yok

 Dikili Belediye ekipleri tarafından son iki yıldır uygulamaya konulan çalışma kapsamında gün boyu görev yapan cankurtaran ekiplerinin boğulma vakalarına önüne geçmesi için anında müdahale olanağı sağlayan araç ve gereçler bölgeye konuşlandırıldı.  Ayrıca denize girecekleri bilinçlendirmek, uyarıda bulunmak ve boğulma vakalarının önüne geçmek için de plaj alanlarına gelen tüm misafirlere broşürler dağıtılıp, kumsallara yakın bölgelere uyarı tabelaları konularak, denizde önceden belirlenen alanlara emniyet şeritleri çekiliyor.

 Örnek Olmaya Devam Edeceğiz

 Çalışmalar hakkında bilgiler veren Dikili Belediye Başkan Vekili Çiğdem Elibol, gerçekleştirdikleri projeyle tatil için bölgeye gelen yerli, yabancı turistlerle bölge halkının huzur içinde, denizin keyfini çıkarmaları sağlamayı hedeflediklerini belirterek,  ‘Dikili ilçemiz tüm plajlarındaki temizliği ile örnek olduğu gibi güvenlik tedbirleri ve huzur ortamıyla da örnek olmaya devam ediyor’ dedi.

 



Kaynak: Dikili Belediyesi

Editör: [email protected]

Bu haber 1651 defa okunmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI