Bugun...
Reklam
Reklam
SEPiL'e büyük hakaret !!!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

SEPİL'e büyük hakaret !!!

Tartışmasız son 10 senenin en iyi futbolunu oynadı Göztepe... Adanaspor ister güçsüz, ister dağınık, isterse de genç olsun hiç önemli değil. Göztepeli futbolcular Adana sıcağında eze eze alnının teriyle 3 puanı hanelerine yazdırdılar.

Ceyhun'lu zamanlardan beri kim özlememiş ki böyle bir takımı? Ayağa top yapan, basan, koşan ve adeta jeneriklik gollere imza atan bir Göztepe var artık sahnede... Formanın ağırlığına maneviyatına saygı duyan futbolcularımız var sahada. Her geçen hafta daha da iyi hale geleceğine inandıran saldıran 11 Aslan var 90 dakikanın tamamında... Maç 2-0 biraz dikkatli olunsa 5-0, hiç sorun yok kaçırsınlar önemli değil, yeter ki yüreğini bu şekilde ortaya koyup bizlere layık olsunlar, olay bu mudur? Kesinlikle bu'dur. Şimdi hedef Şanlıurfa deplasmanı, Allah'ın izniyle oradan da 1 veya 3 puanla döneceğimizi düşünüyorum. Dışarıda kaybetmemek de şampiyonluk yolunda önemli, hakkımızda hayırlısı...

Öte yandan olumsuz gelişmeleri de göz ardı etmemekte fayda var. Birileri halen Gürsel Aksel Göztepe Stadı ile ilgili ortalığı bulandırmaya devam ediyorlar. Mehmet Sepil'in onca emeğine rağmen GÖZTEPEMİZİN Stadını engellemek tek kelime ile REZILLIKTİR. Göztepe taraftarının yıllardır beklediği Stadını, kendi SIYASİ KOMPLEKSLERINE KURBAN EDECEK KADAR gözleri körelmiş olan şahıslar son çırpınışlarını sergilemektedirler. Mehmet Sepil insan üstü gayretle hem vaktini hem de nakdini Göztepe için harcarken istememezlik Başkanımıza karşı hakarettir, yazıktır ayıptır günahtır, UTANIN UTANIN !!! Bir defa daha tekrar ediyorum, ideolojisi proje üretmek yerine ENGELLEMEK, YAPTIRMAMAK OLAN zihniyete GÖZTEPEMİZİ bulaştırmayın. Siyaseti ve bunun tetikçiliğini derhal bırakın, Stadyumumuz Güzelyalı'ya yapılacaktır, NOKTA !!!

Saygılarımla



Bu yazı 2597 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI