Bugun...
Reklam
Reklam
Sabır !!!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

Sabır !!!

Hasret sona erdi ve 2015-16 sezonu havalar sıcak olmasına rağmen geç saatlerde oynanan birbirinden keyifli maçlarla futbolseverlere "Merhaba" dedi... Şampiyonluk hedefiyle harcanan milyon Euro'lar, hedefe giden yolda verilen bin bir emek, yöneticilerin 90 dk öncesi sonrası demeçleri, yazılı görsel medya ve tabii ki en önemli kriterlerden hakem camiası. Acısıyla tatlısıyla coşkusuyla hüznüyle işte karşımızda Türkiye Ligleri ve tabii ki ilgi alanımız PTT 1.Lig.

GÖZTEPEMİZ için güzel sayılabilecek bir haftayı geride bıraktık. Gürsel Aksel Göztepe Stadında inşaatın iki ay içinde başlayacak olması, tesis haricinde bugüne kadar dikili ağacı olmayan Göztepe Camiası adına çok önemli bir gelişmeydi. Bu önemli haberin yankıları sürerken, usulden evsahibi olduğumuz Bursa'da ilk karşılaşmasına çıkan Göz-Göz aldığı 1 puanla moral buldu. Liglerin ilk 4-5 haftasının günahı olmaz. Hele ki ilk 11 in tamamen yeni olduğu bir Göztepe için kullanılacak en doğru kelime "Sabır"dır. Her geçen hafta sistemini daha sağlam temellere oturtacak, iskelet kadroyu oluşturacaktır. Leroy George ve Gosso nun kaliteleri pas, doğru koşu, oyun stratejisi üçgeninde bariz göze çarpıyor. Süpriz sonuçlara imza atabilecek bir yapımız mevcut. Zaman bizim için en iyi ilaçtır. Metin Diyadin in bu sene talebelerine mutlaka rakibin yanında Hakemi de yenmelerini bilinçaltına aşılaması gerekiyor. Sezona puanla başlamak önemliydi onu da başaran takımımızı gönülden tebrik ediyorum.

GÖZTEPEMİZ'in peşinden Bursa'ya giden 1000 i aşkın kardeşimiz ayrıca övgüyü hak ediyorlar. Sevdamızın hatrına Passolig alıp Armamızı yalnız bırakmamalı her geçen gün desteğimizi arttırmalıyız. İnşallah ilerleyen haftalarda daha organize daha derli toplu bir Göztepe'yi hep beraber seyredeceğiz.

Saygılarımla



Bu yazı 2322 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI