Bugun...
Reklam
Reklam
NİHAYET !!!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

NİHAYET !!!

GÖZTEPEMİZ haftalardır beklediği galibiyeti Malatyaspor karşısında 3-1’le elde etti. Uzun zamandır takım üstünde hakîm olan kötü psikoloji ve karabulutlar 3 puan ile dağılmış oldu.

90 dakika genelinde iyi bir oyun oynayamasak ta bizler için önemli olan kazanmaktı. Aksi durumda ortam iyice kaynayacak, tehlikeli ve gergin günler Göztepe Camiası üzerinden eksik olmayacaktı. Saha içi yorumlara pek fazla girmenin gereği yok. Bu lig bu oyuncularla biteceğinden herkesin profesyonellik anlayışı gereği Göztepe formasına olan saygı çerçevesinde ellerinden gelenin en iyisini yansıtmaları gerekiyor. Sadece Önder Hoca'nın Serdar'da ısrar etmesine değinmeden geçemeyeceğim. İlk 11 başladığı her maç takımımızın 1 kişi eksik oynamasına sebep oluyor. Kaybettiği ve ezdiği toplar da çabası, kalitesini bilmemize rağmen maalesef formsuz. Önder Özen ne yapıp edip ataklarımızı kanatlara indirmelidir, sağ-sol organizasyonlar üzerinde çalışılmalıdır. Attığımız ilk gole kadar hiçbir varlık gösteremesek de, geldiği günden beri müthiş istikrarlı oynayan Serkan Kurtuluşun sağ kanattan adrese teslim, bilerek, görerek yaptığı orta, zorlandığımız maçta kilidi açan hareket oldu. Hakan Barış da sürekli basan, pres yapan ve rakibi bozan oyun mantığıyla gayet başarılıydı.

Yepyeni motivasyonla Play-Off için seri galibiyetlere ihtiyacımız var. Göztepeli futbolcular, bireysel performanslarının çeyreğini TAKIM OLMA YOLUNDA sergilerler ve aynı azimle sonuca dönüştürebilirlerse, özlenen Göztepe'yi kısa zamanda seyredebiliriz. Malatyaspor gücü nispetinde futbol oynayan yenemiyorsam yenilmeyeyim mantığında iyi bir ekip. Küme düşeceklerini zannetmiyorum. İrfan BAŞARAN'ı yıllardır takip eden biri olarak bu maçta da başarılı buldum. Hakem 1-2 pozisyon haricinde iyiydi. Güzel ve stressiz bir Pazartesi bizleri bekliyor. Başta Zübeyde Hanım olmak üzere şimdiden tüm annelerimizin “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü tebrik eder, "ANA GİBİ YAR OLMAZ" cümlesiyle sözlerime son veriyorum.

Saygılarımla…



Bu yazı 2260 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI