Bugun...
Reklam
Reklam
NİHAYET 2-0 !!!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

NİHAYET 2-0 !!!

GÖZTEPEMİZ lider Samsunspor'u bileğinin hakkıyla dişe diş bir mücadele sonunda 2-0 yenerek uzun zaman sonra taraftarını mutlu etti.

Çok önemli olan bu 3 puan zirveden kopmamak adına gayet önemliydi. Maç öncesi birçok insanın aklında galibiyetimiz için şüpheler olduğu açıkça konuşuluyordu. Haftalardır beklenen futbolu oynayamayan Göz-Göz'ün kaybetmeye tahammülü yoktu. Manisa'da da yalnız bırakmayan binler ve ekran başındaki on binlerin de doğal olarak sabrı sınırdaydı. Ayrıca Samsunsporlu bazı oyuncuların tavır ve ruh halleri hoş görünmüyordu, ligin ortası yaklaştıkça bazı duruşlar için havaya girmenin erken olduğunu hatırlatmakta sakınca görmüyorum.

Göztepe bugün yine hiçbir şey oynamasa da önceden farklı olarak cesaretle korakor savaştı. Mirkan, Gosso, Gökhan, KSK ve Samsun maçlarında kendi kalitelerini iyiden iyiye yansıtmayı başardılar. Büyük zaafımız olan Kanatlar işlemeye başladığı zaman daha güven veren daha olgun ve oturaklı bir takım seyredebiliriz. Acil eksiğimiz orta sahanın tam göbeğinde, iyi bir oyun kurucu, Leroy sürekli geriye geliyor, bu iş için ekstra enerji harcıyor. Geri gelip sorumluluk almak istemesi olumlu olsa da şahsi fikrimce kendi verimini düşürüyor. Maah içinde aynı düşünceye sahibim. Bu ikilinin performans artışları, nokta paslar verebilen klas bir 10 numarayla mümkündür. Aksi halde harikalar yaratmalarını beklemek saçma olur. Samsunspor ummadığı bir mağlubiyet aldı. Ofeodu hayal kırıklığıydı. GÖZTEPEMİZİ küçümsemenin bedelini ağır ödediler. Ümit Özat hiçbir zaman kavuşamayacağı Göztepe TD.lük statüsünü en azından rakip olarak hissetti. O havayı soluyarak hevesini gidermiş oldu. Ayrıca hatırlatalım bu galibiyet Sn. Diyadin hakkındaki fikirlerimizi de asla değiştirmedi. Sadece bizleri Pazartesi sendromundan uzak tuttuğu için bu haftalık Hoca'ya teşekkür ediyoruz.

Saygılarımla



Bu yazı 2090 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI