Bugun...
Reklam
Reklam
Mutlaka Düzelecek!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

Mutlaka Düzelecek!

GÖZTEPEMİZ Giresun deplasmanında 3-1’lık bozguna uğrayarak hiç beklenmedik bir mağlubiyet aldı. 90 dakika boyunca sezonun en silik, en kötü ve en isteksiz performansını ortaya koyan sarı kırmızılılar yenilgiyi sonuna kadar hak etti. Ayrıca bu sezon takımın en iyisi olan GOSSO'nun direk kırmızıyla oyundan atılıp iki hafta oynamayacak olması başka bir sıkıntı olarak karşımızda duruyor. Öncelikle Göztepe formasının kıymetini en iyi bilen insanlardan biri olan Giresunspor Hocası Erkan SÖZER’iyi tebrik ederek maç analizimize başlayalım.

Kapasitelerini bilerek gayet dengeli ve sistemli oynadılar. Vedat kaliteli golcü, her an tehlike, siyahi oyuncular hareketli, her biri saha içi görevlerini eksiksiz yerine getirdiler. Abdülaziz çok hırslı ve yere sağlam basıyor, şutları çok sert attığı gol jeneriklik. Özetle Giresunspor TAKIM OLABILMEYI başarmış. GÖZTEPEMİZ ilk defa bugün, fedakâr taraftarına büyük AYIP ETTİ... Sezonun tartışmasız en berbat futbolunu sergiledi. O Şanlı formaya layık olmayan bir ruh haliyle sahada bomboş gezindi. Önder Özen Hoca'nın öncelikle konsantrasyon ve motivasyon üzerine ciddi bir zaman harcayacağı net görülüyor. Geldikleri ilk günden beri ısrarla söylüyorum. Kariyerleri iyidir, hoştur, güzeldir bilemem; lakin Kerem ve Serdar fiziki yetersizlikleri nedeniyle Göztepe'de OYNAYAMAZLAR. Diğer tüm futbolcularımızın en kısa zamanda toparlanacaklarına inanıyoruz, inanmak istiyoruz.

Taraftarımız sabredecektir. Yeni Hocayla birlikte desteğini sürdürecektir. İçeride dışarıda her maça kayıtsız şartsız akın eden insanları kimsenin üzmeye hakkı olamaz.

Saygılarımla



Bu yazı 2205 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI