Bugun...
Reklam
Reklam
GAGS HAYIRLI OLSUN !!!


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

GAGS HAYIRLI OLSUN !!!

GÖZTEPEMİZ zorlu Antep deplasmanından çok büyük değer arz eden 1 puan ile döndü.

İlk yarı başarılı, ikinci yarı 70. dakikaya kadar vasat, son bölümde de tamamen rakibe karşı oyun olarak mahkûm kalan takımımız beraberliğe resmen şükretti.

Göztepe'nin bu maçta en iyileri kim diye düşünsek ve cevabımız Oğuzhan, Emre Aygün ve Giray ise sanırım 90 dakika adına pek parlak olmayan bir tablo önümüze çıkar. Özellikle oyuna giren Hakan Barış takıma katkı sağlamasını bekleyenleri inanılmaz hayal kırıklığına uğrattı, belki biraz ağır bir eleştiri olacak ama hatalarıyla müthiş zarar verdi. Besera hala Ligi'mize ısınamamış ve alışamamış görünüyor. PTT 1. Lig hırsın mücadelenin ve koşanın sonuç alacağı bir yapıya sahip olduğundan Besera'ya teşekkür edilip yolların ayrılması şarttır.

Aylardır dediğimiz gibi klas ve yere sağlam basan bir 10 numara açığımız ara transferde kapatılmalıdır. Son 20 dakika, sezonun en kötü ve en çaresiz oyununu izlediğimiz Göztepe'de Metin Diyadin bunun sebebini kesinlikle araştırılmalı, ekibiyle tartışılmalı ve çözümü bulunmalıdır. Gaziantep ekibi gerçekten dinamikti,  Alanzinho adeta beni Göztepe'ye alın der gibi maestro misali çalıştı.

Murat Yıldırım ve Gökhan Sazdağı göze battılar. Genç oyuncular Himmet ve Umut süre almaya devam ederlerse kariyer hedeflerine ulaşacak yeteneğe sahipler. Ve nihayet hafta içi uzun zamandır beklediğimiz STADYUM müjdesini aldık. Gürsel Aksel Göztepe Stadyumu için geriye sayım artık başlıyor.

Hayalimizi gerçeğe dönüştüren insanüstü emek veren Sayın Mehmet Sepil Başkan'ın hakkı asla ödenemez.

HAYIRLI UĞURLU olmasını temenni eder, BİNBİR UZUNDERE'den SU GETIRENLERE sadece GÜLÜMSEMEYİ  nacizane öneriyorum...

Saygılarımla



Bu yazı 2245 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI