Bugun...
Reklam
Reklam
Ay Yıldız


Oytun NALBANTOĞLU
 
 

Ay Yıldız

Liglere verilen Milli Maç arasıyla Perşembe ve Pazar günleri üst üste Letonya-Hollanda maçlarını heyecanla takip ettik... Yönetimsel açıdan hem Federasyon hem de Hakem camiasının sebep olduğu ilk üç haftalık olumsuz hava özellikle 3-0’lık Hollanda galibiyeti ile şimdilik! Dağılmış görünse de, Pazar akşamı gelen acı haberler içimizi dışımızı paramparça etmeye yetti.

Öncelikle Konya halkını tebrik etmek isterim. Gerçekten son derece modern ve parmak ısırtan bir Stada sahipler. Her iki mücadelede de Stadyumu tam kapasite 42.000 kişi doldurarak, 90 dakika boyunca da Milli Davamıza yakışır bir tezahürat ile mükemmel işlere imza attılar. Konya’daki coşkuyu gördükten sonra uzun bir zaman İstanbul’da Milli maç oynatılmayacağına kesin gözüyle bakmaktayım. Belki de yıllar sonra Ay yıldızlı Armanın büyük maneviyatı altında üst üste iki karşılamaya şahit olduk. Hollanda maçından alınan 3-0’lık net şahlanış Türk Milleti adına büyük moral olsa da şehit haberleri bu sevinci maalesef kursağımızda bıraktı. Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Roman, Göçmen demeden birlik dirlik ve tek vücut olarak bayrağımız altında birleşmeliyiz. Hiçbir kuvvet, içimizde cirit atan vatan hainleri de dâhil olmak üzere bu memleketi bölmeye güçleri yetmeyecektir. Herkesin bir hesabı varsa unutulmamalıdır ki Allah'ın da hesabı muhakkaktır.

Hollanda gibi ciddi bir ekolü paramparça eden bir Türkiye umuyorum ki dünya ya karşı da önemli bir mesaj vermiştir. Elele gönül Gönül'e vermiş olan bir Millet asla mağlup edilemez. Deniz'in kıyısına çaresizlikle vuran, ufak bir beden üzerinden dahi siyaset üretmekten utanmayan alçak zihniyetler, nefret kin öfke kusup köşe yazılarında rahatlıkla vatanını satanlar, terör uzantılarına çanak tutup algı operasyonuna sığınanlar asla ve asla emellerine ulaşamayacaklardır. Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Hollanda galibiyetini şehitlerimize adayan Sayın Fatih Terim'i de ayrıca tebrik ederim. Ruhları şad mekânları cennet olsun.

Saygılarımla



Bu yazı 2432 defa okunmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
YUKARI