Bugun...
Reklam
Reklam


TORBALI’DA SOKAK İFTARINA YOĞUN İLGİ…
İlçenin 3 Ayrı Mahallesinde Kurulan İftar Sofralarına İlk Gün Binin Üzerinde Vatandaş Katıldı.

TORBALI’DA SOKAK İFTARINA YOĞUN İLGİ…
+ -

TORBALI’DA SOKAK İFTARINA YOĞUN İLGİ…

İzmir’in Torbalı ilçesinde belediye tarafından üç ayrı mahallede kurulan iftar sofralarına ilk gün binin üzerinde vatandaş katıldı.

Ayrancılar, Çaybaşı ve Cumhuriyet mahallerinde sokaklarda kurulan iftar sofrasında vatandaşlara 4 çeşit sıcak yemek ikramında bulunuluyor. İlk iftara binin üzerindeki vatandaş katıldı. Belediye yetkilileri aileleriyle katılımın yoğun olduğunu ve iftar sofralarında hoşgörünün, sosyal buluşmaların, dayanışmanın öne çıktığını belirttiler.

Ramazan ayı boyunca devam edecek olan sokak iftarı buluşmalarına toplumun bütün kesimlerinin katıldığını, sosyal konumları ne olursa olsun, halkın aynı atmosferi paylaşmak istediklerini belirten yetkililer, “Kurduğumuz iftar sofrasına oturan vatandaşlar, bu dayanışmanın bir parçası olmak adına katılıyorlar. Özellikle çocuklarımız yüzlerce kişiyle dualar eşliğinde iftar açmanın heyecanını yaşıyorlar. Son derece ılımlı bir iklim herkesi bekliyoruz” şeklinde konuştular.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ile Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri de farklı iftar sofralarında vatandaşları yalnız bırakmıyor. Başkan Görmez, Ramazan ayı boyunca yöneticilerin halka açık iftar soflarında vatandaşlarla birlikte olmalarını istedi.

 



Kaynak: Torbalı Belediyesi

Editör: [email protected]

Bu haber 1724 defa okunmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI