Bugun...
Reklam
Reklam


Tepeköy Pazarına İlgi Arttı..
İZBAN’ın Tepeköy seferlerinin başlamasından sonra, Perşembe günleri kurulan Tepeköy Pazar’ına ilgi arttı.

Tepeköy Pazarına İlgi Arttı..
+ -

Tepeköy Pazarına İlgi Arttı..

İZBAN’ın Tepeköy seferlerinin başlamasından sonra, Perşembe günleri kurulan Tepeköy Pazar’ına ilgi arttı. Tepeköy Pazarı’nda özellikle küçük ölçekli üreticilerin kendi bahçelerinde yetiştirip doğrudan tüketiciye aracısız sattıkları ürün çeşitleri var.

Pazar esnaflarından Süleyman Benekli, “ben ürünlerimi Bayındır’dan getiriyorum. Pazarımız İzmir’e göre ucuz. Ürünlerimizi genelde kendimiz yetiştiriyoruz. İzmir’den İZBAN’la Tepeköy Pazarına ulaşım çok kolay oldu. Pazarımızı gezmeyen İzmir’lileri bekliyoruz” dedi.

Dağdan topladığı  zeytinleri  sattığını söyleyen Huriye Gürler “dağdan topladığım zeytinimizi kendim toplayıp getiriyorum. Benim müşterilerimin çoğu İzmir’den geliyor. Beni biliyorlar ve ürünümü çok beğeniyorlar. Ürünümü alan memnun kaldığı için yakınlarına söylüyorlar, onlar gelip beni burada buluyorlar” diye konuştu.

Emine Ceylan ise, “Ürünlerimiz kendi tarlamızdan olduğu için ilgi görüyor. İzmir’den müşterimiz var. İZBAN’la ulaşım çok kolay. Fiyatlarımız çok uygun. Köylü pazarı olduğumuz için aracısız satıyoruz. İzmir’den gelip bizden alışveriş etsinler. Memnun kalacaklardır” dedi.

İZBAN Tepeköy durağında inenler “Tepeköy” pazarına çok rahat ulaşabilirler.




Kaynak: akad haber

Editör: Nurten Öğüt

Bu haber 4164 defa okunmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI