Bugun...
Reklam
Reklam


Menderes’i Anlattılar Fotoğraf Makinesini Kaptılar
Menderes Belediyesi tarafından Çevre Haftası kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenler Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu tarafından ödüllendirildi.

Menderes’i Anlattılar Fotoğraf Makinesini Kaptılar
+ -

     

Menderes’i Anlattılar Fotoğraf Makinesini Kaptılar

     Menderes Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından 5-11 Haziran Çevre Haftası kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.  İlçedeki ortaokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen “ Menderes’i Anlat ” konulu yarışmada birinci, zeytin toplayan kız fotoğrafıyla Dereköy Mualla Nusret Sezel Ortaokulu’ndan Ayça Aydoğdu olurken, gölet fotoğrafıyla Görece Mustafa Kemal Ortaokulu’ndan Ercan Anıl Çelik ikinci, doğal yaşam fotoğrafıyla Gölcükler Adnan Olcay Ortaokulu’ndan Mert Can Baran üçüncü oldu.  Yarışmada dereceye giren öğrenciler, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu tarafından fotoğraf makinesi ile ödüllendirildi.

 

     Çevre için çalışıyoruz

 

     Fotoğraf yarışmasının, çevrenin korunması ve temiz tutulması, gençlerde çevre duyarlılığını arttırması amacıyla yapıldığını ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ İlçemizin geleceği için her alanda hizmet gerçekleştiriyor ve bu kapsamda çevreye duyarlı bir belediye olmak için çalışmalarımızı da sürdürüyoruz.  Geçen yıl Çevre Haftası kapsamında minik kalplerimizle pil toplama kampanyasını başlatmıştık. Bu yıl da ortaokul öğrencilerimizin katılımıyla fotoğraf yarışması düzenledik.  “ Menderes’i Anlat ” konulu yarışma ile gençlerimiz ilçemizdeki çevre duyarlılığını fotoğraflarına yansıttılar. Her biri birbirinden özel, birbirinden güzel fotoğraflar arasından seçim yapmak zor oldu. Bütün kardeşlerime yarışmamıza gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum, dereceye giren kardeşlerimi de kutluyorum ” dedi.

 

 




Editör: [email protected]

Bu haber 1727 defa okunmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI