Bugun...
Reklam
Reklam


Hedef Dağcılık Büro Açılışı Gerçekleşti
Hedef Dağcılık büro açılışı görkemli bir tören ve kokteyl ile gerçekleşti.

Hedef Dağcılık Büro Açılışı Gerçekleşti
+ -

Hedef Dağcılık Büro Açılışı Gerçekleşti

Hedef Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği, büro açılışını görkemli bir tören ve kokteyl ile gerçekleştirdi. 4 Mart cumartesi günü gerçekleştirilen açılışa Hedef Dağcılık yöneticileri, üyeleri ve doğaseverler katıldı.

Açılış’ta bir konuşma yapan Hedef Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği başkanı Kerim COŞKUN, açılışta bizleri yalnız bırakmayan aramızda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hedef Dağcılık olarak amacımız gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarmak. Dağcılık Federasyonuna bağlanmak istiyoruz. Bunun için gençlere ihtiyacımız var. Lisanslı eğitimcilerle Hedef Dağcılık olarak, yaz ve kış programlarına katılmak üyelerimizi kurslara göndermek istiyoruz” dedi.

Yönetim kurulu üyelerinden Birsel DURAK ve Aydan KARAGÖZ; “kadınlarımızı ev hayatından kurtarmak hedefimiz. Hafta sonları doğa yürüyüşlerimize katılsınlar. 15 günde bir yapılan Salı akşamları gerçekleştirilen şiir gecelerimize herkesi bekliyoruz. Bugün bir aile olduğumuzu gösterdik. Büro açılışımızda ikram ve çiçeklerle birlikte aramızda olan üyelerimizle güzel bir dayanışma örneği sergiledik” diyerek duygularını dile getirdiler.




Kaynak: akad haber

Editör: Nurten Öğüt

Bu haber 2880 defa okunmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI