Bugun...
Reklam
Reklam


Hastanede Yatan Çocuklar İçin Oyuncak Yaptılar..
İzmir Park AVM Kadın Kulübü, 21 ve 22 Kasım tarihlerinde Tasarımcı Arzu Şimşek eğitmenliğinde “Dolgu Oyuncak Atölyesi” gerçekleştirdi.

Hastanede Yatan Çocuklar İçin Oyuncak Yaptılar..
+ -

Hastanede Yatan Çocuklar İçin Oyuncak Yaptılar..

İzmir Park AVM Kadın Kulübü üyeleri için düzenlediği workshop çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.  Her Salı ve Çarşamba günü atölye çalışmaları ile üyelerine yeni hobiler kazandıran İzmir Park AVM Kadın Kulübü, 21 ve 22 Kasım tarihlerinde Tasarımcı Arzu Şimşek eğitmenliğinde   “Dolgu Oyuncak Atölyesi” gerçekleştirdi.  

Tasarımcı Arzu Şimşek atölye çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi;

Belirlediğimiz konseptlere göre atölye çalışmalarımız oluyor. Daha önce oyuncak yapımı, ev dekorasyon atölyesi,  atık malzemelerden takılar yaptık. Takı kursu olarak düşünülmesin, evde kullanılmayan malzemeleri değerlendirdik. Amacımız ev kadınlarının maliyetsiz üretmelerini sağlamak. Ek gelir kazanmaları için iş alanı sağlamak. Bu ay İzmir Park AVM “BUVAK” için bir yardım kampanyası başlattı. Bizler “Dolgu Oyuncak Atölyesi” isimli bir çalışma ile destek veriyoruz. Biz Kadınlar Kulübü olarak dolgu oyuncakları hazırlıyoruz. Çalışma bitiminde Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı’na gidip dolgu oyuncaklarımızı bağışlayacağız. BUVAK oyuncakları hastanede tedavi gören  çocuklara hediye edecek.  İki yüz adet oyuncak yapmayı planlamıştık. Kadınlarımız bu etkinlik için çok duyarlı davrandı. Çok güzel çalışmalar ürettiler. Oyuncak sayımız daha fazla olacak.

Önümüzdeki ay çalışmalarını benim yürüteceğim yılbaşı masa süslemeleri atölye çalışmalarımız olacak. Kadınlarımız dekoratif süslemelerle düzenledikleri masaların fotoğraflarını çekecek. 

İzmir Park AVM Kadın Kulübü etkinliklerinde seminerler, söyleşiler, atölye çalışmaları herkese açık ve ücretsiz devam ediyor. 




Kaynak: akad haber

Editör: Nurten Öğüt

Bu haber 1093 defa okunmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI