Güzellik sektöründe, Güzel bir gelecek için
Kuaförlük eğitimi alan gençler, üniversiteler ve başarılı salonlar ile bir araya gelerek harika bir show düzenledi. Bornova Mesleki Eğitim Merkezi'nin organizasyonuyla İzmir Bornova'da büyük kültür merkezi ilk organizsyona ev sahipliği yaptı. Gençlerimize ''Güzellik Sektöründe Güzel bir Gelecek için'' Sloganıyla 2. GÜZELLİK FESTİVALİ gerçekleştirildi.

Güzellik sektöründe, Güzel bir gelecek için


''Güzellik sektöründe, Güzel bir gelecek için''

Kuaförlük eğitimi alan gençler, üniversiteler ve başarılı salonlar ile bir araya gelerek harika bir show düzenledi.
Bornova Mesleki Eğitim Merkezi'nin organizasyonuyla İzmir Bornova'da büyük kültür merkezi ilk organizsyona ev sahipliği yaptı. Gençlerimize ''Güzellik Sektöründe Güzel bir Gelecek için'' Sloganıyla 2. GÜZELLİK FESTİVALİ gerçekleştirildi.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Mersin Üniversitesi ve Celal Bayar Üniversitesi saç bakım ve güzellik hizmetleri bölümü öğretim üyelerinin de katıldığı organizasyonda; eğitim kurumları ve başarılı marka kuaför salonları, kuaförlük ve güzellik uzmanlığı eğiti alan öğrenciler ile buluştu.
Mesleki show ve tasarımların sergilendiği festivalde İzmir, Manisa ve Denizli'de kuaförlük eğiti veren 8 meslek lisesinin 600 öğrencisi ve öğretmenleri ile bir araya geldi.
İzmir Ticaret Odası 21 komite, Matrix firması ve İzmir kuaförler odasının da desteklediği festivalde 130 öğrenci öğretmenleri ile birlikte gösteriyi hazırladı. Başarılı marka salonlarında koçluk yaptığı organizasyon büyük beğeni kazandı.
Festivale katılarak bir konuşma yapan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ; festivalin geleneksel hale gelmesi, daha etken olması için her türlü desteği vereceklerini ifade etti.


Tarih: 09.05.2019 18:53
Kaynak: Zeki Buzgan

Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]