Bugun...
Reklam
Reklam


Çeşme Yelken’de büyük heyecan
Çeşme Yelken Kulübü, İzmir İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Türkiye Yelken Yarışları’na ilk kez ev sahipliği yapmanın onurunu yaşadı.

Çeşme Yelken’de büyük heyecan
+ -

Çeşme Yelken, Türkiye şampiyonasına ev sahipliği yaptı

Çeşme Yelken’de büyük heyecan

 

Çeşme Yelken Kulübü, İzmir İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Türkiye Yelken Yarışları’na ilk kez ev sahipliği yapmanın onurunu yaşadı. 2 gün boyunca süren ve heyecanlı yarışlara sahne olan şampiyonadan madalya almayı da başaran Çeşme Yelken Kulübü, Ege Bölgesi’ndeki 6 ilden 93 sporcuyu ağırladı. İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ekibi ile birlikte katılırken, yarışlar saygı duruşu ve istiklal marşının hep birlikte okunmasının ardından başladı.

Çeşme’de ilk kez

Törende konuşan İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdüdü Ali Osman Tatlısu, Okullararası Türkiye Yelken Şampiyonası’nın ilk kez Çeşme Yelken Kulübü ev sahipliğinde düzenlediğini belirterek, misafirperverliği için Kulübe teşekkür etti. Yelken sporunun daha da gelişmesi için çalıştıklarını anlatan Tatlısu, bu çerçevede birçok organizasyonu daha bölgeye taşımak istediklerini kaydetti.

Çeşme Yelken Kulübü Başkan Özlem Akdurak ise, kulüp olarak ilk kez böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, tüm sporculara başarılar diledi.

29 sporcu ödül aldı

Optimist, Laser 4.7 ve Techno 293 sınıflarında gerçekleştirilen yarışlar oldukça heyecanlı geçti. 2 günlük yarışın ardından başarılı olan sporculara ödülleri Çeşme Yelken Kulübü’nde törenle takdim edildi. Sıralamada ilk 4 içinde yer alan 29 sporcuya ödül verilirken, Çeşme Yelken Kulübü sporcusu Alp Akış da Optimist Yıldızlar Erkeklerde ödül alma başarısı gösterdi. Ödül töreninde Çeşme Yelken Kulübü Başkanı Özlem Akdurak da sporculara ödüllerini takdim ederken, ödül alan sporcusu Alp Akış’ı da kutladı.




Editör: Zeynep Genç Alpdoğan /[email protected]

Bu haber 4135 defa okunmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI