Bugun...
Reklam
Reklam


BÜYÜK SERGİ ÖNCESİ BAŞKAN ŞAHİN KURSİYERLERLE BULUŞTU
Menemen Belediyesi Mesleki Eğitim Kurslarına katılan bayanların el emeği göz nuru ürünlerinin sergileneceği Mesleki Eğitim Kursları Yılsonu Sergisi öncesinde Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 600 kadar kursiyer bayanla kahvaltıda buluştu.

BÜYÜK SERGİ ÖNCESİ BAŞKAN ŞAHİN KURSİYERLERLE BULUŞTU
+ -

BÜYÜK SERGİ ÖNCESİ BAŞKAN ŞAHİN KURSİYERLERLE BULUŞTU

Menemen Belediyesi Mesleki Eğitim Kurslarına katılan bayanların el emeği göz nuru ürünlerinin sergileneceği Mesleki Eğitim Kursları Yılsonu Sergisi öncesinde Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 600 kadar kursiyer bayanla kahvaltıda buluştu.

Menemen Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’na katılan 600 kadar kursiyer ve öğretmenleri, 3 Haziran tarihinde Menemen Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirecekleri yılsonu sergisi öncesinde Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in onurlarına verdiği kahvaltıda moral buldu.

Büyük Sergi 3 Haziran’da

Menemen Belediyesi Tepe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıya bayanların yoğun ilgisinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; kursiyer bayanlardan öncelikle eşleri olmak üzere tüm yakınlarını Cumhuriyet Meydanı’na getirmelerini isteyerek; “İnşallah 3 Haziran’da Mesleki Eğitim Kurslarımızın meyvesini alacağız. Dosta, düşmana kadının ne olup ne olmadığını hep birlikte göstereceğiz. Göreyim sizi bayanlar. Eşlerinizi sevgi ve saygıyla getirin.  Sevgiyle ve saygıyla eşlerinizin o sergiye geleceğine inanıyorum. Öyle bir sergi yapacağız ki, sadece eşlerinizi değil, komşularınızı, akrabalarınızı bu sergiye getirin ki; dost düşman kadının ne olup olmadığını görsün. Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan ŞAHİN; “Benim için sosyal insan 1 numaradır”

2014-2015 eğitim öğretim döneminde 600 kadar bayanın katıldığı, erkek kursiyerlerin de ilgi gösterdiği Menemen Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’nın bu yıl 15 dalda 37 kurs merkezi ile faaliyetlerine devam ettiğini açıklayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, bayanların sosyalleşmesinin önemine dikkat çekerek; “Eğer çocukluktan itibaren, bu yaşlarımıza kadar sosyalleşmezsek o zaman sıkıntı vardır. Herkes kitapları okuyup hakim, savcı, doktor, avukat, eczacı olur. Ama herkes sosyal insan olmak zorundadır. Benim için sosyal insan 1 numaradır. Yol, su kadar önem veriyorum sosyalleşmeye. İnşallah önümüzdeki yıl bin hanımefendi kardeşimizin bu kurslara katıldığını göreceğiz. Şayet bayanlar mesleki kurslarda yada başka etkinliklerde çoğalarak önde olmazsa, Türkiye’nin geleceği karanlık, çocuklarımızın geleceği daha da karanlık olur. Ulu Önder Mustafa Kemal  Atatürk’ün kurmuş olduğu Laik Türkiye Cumhuriyeti bayanların çağdaşlaşmasına bağlıdır. Eğer siz olmazsanız, Atatürk’ün kurmuş olduğu Laik Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşamaz. Siz olursanız, ki olacağınıza inanıyorum. Atatürk’ün kurmuş olduğu Laik Türkiye Cumhuriyeti’ni hep birlikte ilelebet, sonsuza dek yaşatacağız” dedi.

“Birlik ve beraberliğimizi daha da artırmalıyız”

Birlik ve beraberliğimizi daha da artırmamız gerektiğini ifade eden Başkan Şahin konuşmasına şöyle devam etti; “Sadece kadınlarımızla birlik beraberlik değil, gençlerimizle, yaşlılarımızla, büyüklerimizle o birlik ve beraberliği sağlamak zorundayız. Bu ülkeyi içten ve dıştan yıkmak isteyen o kadar çok şer güçler, emperyalist güçler var ki; o güçlerin karşısına çıkabilecek tek ilaç birlik ve beraberliktir. Eğer biz bu birlik ve beraberliği sağladığımız takdirde, o şer güçlere, emperyalist güçlere en güzel cevabı vermiş oluruz. O şer güçler bu ülkeyi ne kadar bölmek isteseler de, o emperyalist güçler bu ülkeyi ne kadar parçalamak isteseler de sizlerin sayesinde bu ülkenin milleti her zaman tek millet olarak kalacaktır. O milletin adı Türk milletinden başka bir isim, bir ad olmayacaktır. Hep birlikte bunu başaracağız. Bayrağımızı gönderden indirmek isteyen o şer güçlere karşı birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece, kanla irfanla sulanmış olan ay yıldızlı bayrağımızı gönlerden bir milim bile kimse indiremeyecektir. Minarelerimizden okunan ezan sesini asla kimse dindiremeyecektir. Biz hem dinimize bağlıyız, hem Elhamdülillah Müslüman’ız, hem de Atatürk’ün kurmuş olduğu laik Türkiye Cumhuriyeti’nin tek sahibi yine Türk milletidir. Her zaman da Türk milleti olarak kalacaktır” dedi.

Başkan Tahir Şahin kahvaltı sonunda kursiyerler ve öğretmenlerine, eğitimleri sırasında kurs arkadaşlarıyla birlikte çekildikleri fotoğrafları hediye etti. Yaklaşık 600 kursiyer ve öğretmenleri temsilen en yaşlı kursiyer Nazife Doner, en genç kursiyer Seda Yaldız, erkek kursiyerlerden Zafer Gündüz ve kurs öğretmenleri Hacer Baloğlu ile Ecem Topuz’a çerçeveli resimlerini Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin takdim etti. 




Editör: Zeynep Genç Alpdoğan /[email protected]

Bu haber 839 defa okunmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI