Bugun...
Reklam
Reklam


BAYRAKLI'DA YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK!
Bayraklı Belediyesi, "Bayraklı'da yüzme bilmeyen kalmasın" projesi kapsamında farklı yaş gruplarına yüzme kursu düzenliyor

BAYRAKLI'DA YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK!
+ -

BAYRAKLI'DA YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK!

Bayraklı Belediyesi, "Bayraklı'da yüzme bilmeyen kalmasın" projesi kapsamında farklı yaş gruplarına yüzme kursu düzenliyor. Sahildeki yüzme havuzunda 16  Haziran'da başlayacak kursa 7'den 77'ye herkes katılabilecek. Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü "Bayraklı'da yüzme bilmeyen kalmasın" projesi kapsamında 5- 17 yaş arasındaki çocuklara ve farklı yaş gruplarındaki yetişkinlere yüzme kursu verecek. Üç ay sürecek yüzme kursu, deneyimli eğitmenler eşliğinde sahildeki belediyeye ait yüzme havuzunda gerçekleştirilecek. Kurs ücretinin 30 lira olarak belirlendiği eğitimlere katılmak isteyenler başvurunun ardından 16 Haziranda başlayacak kursa katılabilecek. 

HEM ÖĞRENİYORLAR HEM SPOR YAPIYORLAR

Okulların kapanmasının ardında her yıl düzenli olarak verilen yüzme kursunun bu sene de devam ettiğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Yüzme kursları ile birçok çocuğumuz yüzme öğreniyor. Ayrıca çocuklarımızın öğrencilerin spora yönelmelerini de sağlamış oluyoruz. Yetişkinler için de kurslarımız var. Ana hedefimiz geleceğin başarılı yüzücülerini çıkarmak ve öğrencilere temel yüzme eğitimi vermek" dedi.    

YÜZME KURSUNA NASIL BAŞVURABİLİRİM

Yüzme kursuna katılmak isteyen vatandaşlar Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne başvurarak kayıtlarını gerçekleştirebilecek. Kayıt İçin 2 adet fotoğraf, kimlik fotokopisi, dermatolojik bir sorunu yoktur ve yüzebilir onaylı sağlık raporu isteniyor. Yüzme Kursu ile ilgili detaylı bilgi için (0232) 371 60 67 nolu numaradan bilgi alınabiliyor.

 



Kaynak: Bayraklı Belediyesi

Editör: [email protected]

Bu haber 3261 defa okunmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI