Bugun...
Reklam
Reklam


Bakan Yıldız Menderes’e Doğalgazı Bağladı
Menderes’e kazandırılacak doğalgazla ilgili doğalgaz borularının kaynaklanması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından gerçekleştirildi.

Bakan Yıldız Menderes’e Doğalgazı Bağladı
+ -

Bakan Yıldız Menderes’e Doğalgazı Bağladı

Menderes’e kazandırılacak doğalgazla ilgili doğalgaz borularının kaynaklanması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından gerçekleştirildi. Tören sonrası Bakan Yıldız, Menderes Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Menderes Belediyesi ve İzmirgaz ortak çalışması ile Menderes’e kazandırılacak doğalgaz için doğalgaz borularının kaynaklanması töreni gerçekleşti. Törene Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da katıldı. Bakan Yıldız, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata doğalgazın ilçe merkezine verilmesi adına ilk borunun kaynaklanması için gerekli çalışmayı birlikte başlattı. Tören sonrası Bakan Yıldız, Menderes Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Ayrım yapmadan hizmet veriyoruz

Törende konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, hiçbir ayrım yapmadan hizmeti her alana götürdüklerini kaydederek, ” Belediye Başkanımız Ermenek’te ki facianın ardından Ermenek’e gelerek bizim acımızı paylaşmıştı, ben de bugün onun mutlu gününde yanında oldum. Doğalgazın evlerde kullanılmasını destekliyoruz. Yerli kaynaklarımızı yenilenebilen kaynaklarımızı harekete geçirmemiz lazım ki doğalgaz ithalatını hafifletelim. Doğalgazın Menderes’te kullanılıyor olması gerçekten iftihar ettiğimiz bir konu. Bunu seçimler öncesi diye söylemiyorum. Biz siyasi istikrarı temin eden bir yapıyız. Aldığımız yüzde 50 oy oranıyla yüzde 100’e hizmet götürüyoruz. Bu hizmetide götürürken eşit ve adil oluyoruz. Benim partimden değil diyerek hizmet götürmemezlik yapmıyoruz. Menderes’te de ayrısı gayrısı olmadan doğalgaz hizmeti gelecek ve herkes doğalgazdan yararlanacak.

Hayırlı olsun

İzmir Valisi Mustafa Toprak ise, doğalgazın önemine değinerek ” Menderes’in doğalgaz ile tanışması çok önemli. Katkısı olan herkese teşekkür ederim. Menderesli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Sözlerimizi tutuyoruz

Seçim öncesi verilen sözlerin tek tek yerine getirildiğini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ise, “ Halka rağmen değil, halkımızla beraber hizmet etmeyi şiar edinmiş bir yerel yönetim olarak, yaptırmış olduğumuz anketler sonucunda vatandaşlarımızın bizden öncelikle çözüm beklediği konuların başında doğalgaz geliyordu.  Biz de bu konuyu önemseyerek adımlarımızı attık ve İzmirgaz ile ortak bir çalışmaya imza attık. Bugün geldiğimiz noktada ilçemize temiz enerji doğalgazı getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 

Ucuz ve konforlu enerji

İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata ise Menderes’in konforlu ve ucuz enerjiye kavuştuğunu belirterek , “ Menderesliler bundan sonra konutlarında çevreci, ucuz ve konforlu enerji doğalgazı pişirme, sıcak su ve ısınma amaçlı olarak kullanabilecekler ” dedi.




Editör: Zeynep Genç Alpdoğan /[email protected]

Bu haber 1930 defa okunmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI