Bugun...
Reklam
Reklam


Bahar Şenliği ve Kermes
İzmir Özel Tevfik Fikret Okulları'nın geleneksel bahar şenliği ve kermes programı gerçekleştirildi.

Bahar Şenliği ve Kermes
+ -

Bahar Şenliği ve Kermes

İzmir Özel Tevfik Fikret Okulları’nın geleneksel bahar şenliği ve kermes programı, 7 Mayıs Pazar günü gerçekleştirildi. “Bornova İlköğretim Kampüsü”  bahçesinde yapılan etkinliğe okul müdürü B.Tarkan ERDOĞAN, öğretmenler, okul aile birliği yetkilileri, öğrenciler, veliler katıldı.

İzmir Özel Tevfik Fikret Okulları Müdürü B.Tarkan ERDOĞAN; 

“2016-2017 eğitim ve öğretim yılı çerçevesinde geleneksel olarak sürdürdüğümüz sosyal sorumluluk görevlerimizi yerine getiriyoruz. Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş, özgüven ve sorumluluk sahibi, soran sorgulayan öğrenciler yetiştirmek temel felsefemizdir. Bahar şenliği etkinlikleriyle birlikte düzenlediğimiz kermes programı için katkılarını esirgemeyen okul aile birliği yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Özel Tevfik Fikret İlköğretim Okulları aile birliği başkanı Nuray KAYA;    

“Geleneksel bahar şenliğimizde eğlenceli aktivite oyuncakları, ve platformları, sürpriz hediye çekilişleri yapıldı. Çocukların, velilerin ve öğretmenlerin kaynaşma etkinliği. Özellikle sosyal yardım derneklerine destek amaçlı kermes düzenliyoruz. Elde edilen gelirin bir kısmını derneklere bağış olarak veriyoruz. Şenliğimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da çok keyifli geçiyor. Bahar şenliği ve kermes Özel Tevfik Fikret İlköğretim Okulları aile birliği bşk.yrd. Sinem ALKAN, üyelerimiz, Pınar TÖNGEMEN, Aslıhan BEHİT, Venüs ÇAM, Şenay YURDAKUL,Ferah ALNIAÇIK, Handan KUMCUOĞLU katkıları ile gerçekleşmiştir” dedi.

Bahar şenliği kermesine davetli olarak katılan Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı (BUVAK) Bşk. Yrd. Mustafa VARHAN, Tevfik Fikret Okulları’nın yaren bebek projelerine destek verdiğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti;

“Bugün açtığımız standımızda katılımcılara yaren bebeklerimiz tanıttık. Okul yönetimi ilerleyen günlerde öğrencilerle birlikte yaren bebeklerimizi giydirip satışa sunacağını söyledi. Bahar şenliklerine davetlerinden ve yaren bebek projemize destek verdikleri için başta okul müdürü Tarkan ERDOĞAN beyefendiye ve okul aile birliği yönetimine vakfımız adına teşekkür ediyorum.”

Saat 11’de başlayan bahar şenliği ve kermes programında,  güzel havayı fırsat bilen öğrenciler “Grup Baskın” konseri ile hoşça vakit geçirdi. 




Kaynak: akad haber

Editör: Nurten Öğüt

Bu haber 2213 defa okunmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI